VIDEO. Revolta unui preot cu har: „Eu aş desfiinţa guvernul. Ăsta e atac la siguranţa naţională. Nişte nemernici!”

5
1258

Preotul Constantin Necula, consilierul Mitropolitului Ardealului, Laurenţiu Streza, a criticat în cadrul unei conferinţe faptul că autorităţile române nu fac nimic pentru a salva Institutul Cantacuzino. ”Eu aş desfiinţa Guvernul. Serios, ăsta e un atac la siguranţa naţională. Să desfiinţezi Institutul Cantacuzino ca să aduci pe piaţă vaccinuri expirate ăsta nu înseamnă să-ţi supui poporul la un holocaust?”, a spus preotul Necula.

Preotul Constantin Necula a vorbit în cadrul unei conferinţe pe care a susţinut-o la Bucureşti despre situaţia Institutului Cantacuzino, unul dintre cei mai apreciaţi producători de imunologice din lume în perioada comunismului, vreme în care pe poarta institutului ieşeau lunar până la 3 milioane de doze de vaccin.

„Când medicina mi-a propus falşi idoli ai vaccinurilor şi s-a pus în slujba lui Big Pharma, pot să mai am încredere în ea? Eu în medicul meu de familie am. Pentru că nu mi-a impus niciodată un vaccin care nu era clasic. O medicină pusă în slujba omului e cu totul şi cu totul alta decât o medicină pusă în slujba Big Pharma. Eu sunt în favoarea vaccinurilor făcute de medicina românească. Eu aş desfiinţa Guvernul. Serios, ăsta e un atac la siguranţa naţională. Să desfiinţezi Institutul Cantacuzino ca să aduci pe piaţă vaccinuri expirate ăsta nu înseamnă să-ţi supui poporul la un holocaust? Dar aşa e dintotdeauna când primează lozul. Nişte nemernici! Gândiţi-vă cât câştigă unii la aducerea unui vaccin din Franţa. Nu? Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre”, a spus părintele Constantin Necula, relatează Gândul.

 

5 COMENTARII

  1. Sa-i amintesca cineva acestui popa cati bani a scos din tara mereuprefericitu’ daniel ca sa plateasca inzestrarea interiorului catedralei neamului.Sa nu faca inventarul materialelor si uneltelor folosite la constructia catedralei pt ca la ,,made in Romania,, nu trece nici 10 produse. Acest popa s-a obisnuit sa fie vedeta media si a luat-o pe campii fara ratiunea consumului costisitor.

      • Soso,clar faptul ca TU nu intelegi nimic din realitatea noastra .Este se pare tare usor din puncytul de vedere al clerului,sa povesteasca de erorile facute de alti,Nu spun ca nu are dreptate,sa ne intelegemDa ARE DREPTATE POPA>insa nu un popa trebuia sa vorbeasca Atata timp cat Biserica INGHITE sume uriase din banii publici,Nu are dreptul de a arata cu degetul catre altu.Biserica insasi este o gaura neagra un distrugator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here