Acasă Opinii CTP: "Dragnea nu mai vrea să câștige alegerile, Dragnea vrea să desființeze...

CTP: „Dragnea nu mai vrea să câștige alegerile, Dragnea vrea să desființeze alegerile”

Cristian Tudor Popescu (CTP) crede că Dragnea mai are un sigur adversar care-l poate zdrobi: poporul român, prin vot. De aceea, va face tot posibilul să elimine sau să pervertească votul democratic. În acest an nu va reuși – spune CTP -, dar alegerile parlamentare din 2020 vor fi în mare pericol dacă nu ieșim la vot masiv la cele europarlamentare și prezidențiale din 2019.

„Asaltul bandei Dragnea asupra instituțiilor statului pe care încă nu le-a încălecat continuă în forță. Dar niciuna dintre acestea – Justiție, Armată, BNR, Servicii Secrete… – nu constituie un scop în sine, ci unul intermediar, pentru maimuții lui Putin și Erdogan.

Nici măcar compromiterea României până la cvasiexcluderea din UE și NATO nu e ținta finală.

Marele vis al spărgătorului național Dragnea este sugrumarea votului liber al cetățenilor români. Dragnea nu mai vrea să câștige iar alegerile, Dragnea vrea să desființeze alegerile democratice. Pentru că UE și NATO nu-l pot da jos, dar românii, prin vot, pot.

Așa cum l-au aruncat din șa pe Adrian Năstase în 2004, când totul era aranjat pentru reinstaurarea dictaturii în România. Așa cum l-au făcut să muște țărâna pe Ponta în 2014.

Ce face Dragnea nu e nou. De 30 de ani, PSD nu are alt obiectiv decât să repună stăpânire totală pe țară. Nici nu concepe să fie în opoziție, vrea puterea pe veci.”

Textul complet, în republica.ro.

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Mesaj DUR al SUA: renunţaţi la AMNISTIE, altfel veţi rămâne fără bani şi veţi arunca România în braţele Rusiei!

I-am prins pe cei patru asasini ai lui Dragnea! Erau cazați la Athénée Palace şi făceau semne insistente cu mâna. De frica lor a fugit şeful PSD departe de țară!

CE MIZERIE! Nepotismul de Videle, adus la Ateneu: FIUL şi NORA lui Dăncilă le suflă în ceafă lui Iohannis, Tajani, Tusk şi Juncker! Pe aproape e şi infractorul Severin

Mesaj de țață al Vioricăi Dăncilă în fața liderilor europeni: Eu reprezint România, nu Iohannis!

loading...

2 COMENTARII

  1. Da, din pacate e perfect adevarat. Cosmar pe capetele noastre. Cu alura lui de personaj minor de provincie, el are de fapt niste aspiratii disproportionat de mari, diabolic de mari, pe care numai pe rusii ii banuiesc ca i le-au insuflat, transformandu-l intr-un ins cu in TUPEU imens !!!!!!!! Numai pe rusi ii banuiesc de sustinerea ambitiilor acestora nefiresti pentru in ins dintr-un orasel mizer si obscure!!!! Oare se va trezi natia asta sau se va lasa prada elanului neo-bolsevic(de data asta al burgheziei rosii) impotriva vestului ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările