Acasă News VIDEO. Isărescu îl lasă cu mâna întinsă pe Tăriceanu

VIDEO. Isărescu îl lasă cu mâna întinsă pe Tăriceanu

Atmosfera de adversitate de la audierea în Parlament a guvernatorului Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu, a fost completată de o secvență semnificativă.

La începutul ședinței, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a apropiat de guvernatorul Băncii Naționale și a încercat să dea mâna cu el. A rămas cu mâna întinsă, suspendată caraghios și nesigur, după care a făcut o grimasă și s-a îndepărtat. În tot acest timp, Isărescu a făcut o piruetă și a stat cu spatele la Tăriceanu.

Întrebarea este: Isărescu nu l-a observat sau nu a vrut să-l salute pe Tăriceanu, ignorându-l cu intenție? Gestionarea secundelor evocate pare să indice dorința guvernatorului BNR de a-i da o lecție președintelui Senatului.

Discuția care a urmat, pe tema ROBOR și cea a dobânzilor bancare, a confirmat adversitatea dintre conducerea BNR și reprezentanții ALDE, cu Tăriceanu și Daniel Zamfir în prim-plan.

CITIȚI ȘI:

Isărescu, faţă cu Ciuma Roşie din Parlament. L-a pus la punct pe habarnistul ALDE Daniel Zamfir. Tăriceanu doarme pe el şi azi

Isărescu mătură pe jos cu șpăgarul din cavou. „Această propagandă de doi bani nu mai merge!”

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările