VIDEO. Isărescu îl lasă cu mâna întinsă pe Tăriceanu

1
3078

Atmosfera de adversitate de la audierea în Parlament a guvernatorului Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu, a fost completată de o secvență semnificativă.

La începutul ședinței, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a apropiat de guvernatorul Băncii Naționale și a încercat să dea mâna cu el. A rămas cu mâna întinsă, suspendată caraghios și nesigur, după care a făcut o grimasă și s-a îndepărtat. În tot acest timp, Isărescu a făcut o piruetă și a stat cu spatele la Tăriceanu.

Întrebarea este: Isărescu nu l-a observat sau nu a vrut să-l salute pe Tăriceanu, ignorându-l cu intenție? Gestionarea secundelor evocate pare să indice dorința guvernatorului BNR de a-i da o lecție președintelui Senatului.

Discuția care a urmat, pe tema ROBOR și cea a dobânzilor bancare, a confirmat adversitatea dintre conducerea BNR și reprezentanții ALDE, cu Tăriceanu și Daniel Zamfir în prim-plan.

CITIȚI ȘI:

Isărescu, faţă cu Ciuma Roşie din Parlament. L-a pus la punct pe habarnistul ALDE Daniel Zamfir. Tăriceanu doarme pe el şi azi

Isărescu mătură pe jos cu șpăgarul din cavou. „Această propagandă de doi bani nu mai merge!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here