VIDEO. Haos la Otopeni! Mii de români care revin acasă sunt blocați în trafic

1
1300
Aeroportul Otopeni, blocaj
Miercuri, 23 decembrie, 2019, ora 14.00. Așa arăta cel mai mare aeroport din România

Aeroportul Otopeni a fost, luni, 23 decembrie, blocat întreaga zi. Mii de români din diaspora care se întorceau acasă nu putea părăsi zona aeroportului din cauza blocajului în care au fost prinse sute de mașini.

VIDEO. Mașini bară la bară pe DN1 pe kilometri întregi. Întregul blocaj se datora imposibilității de acces a Aeroportului Otopeni.

Traficul pe DN1 a fost grav afectat de aglomerația din zona aeroportului. Autoritățile, deși știau de faptul că în aceste zile foarte mulți români care lucrează în străinătate se întorc acasă nu au făcut nimic pentru a fluidiza traficul.

Construcția legăturii dintre aeroport și Gara de Nord a dat peste cap traficul care afectează întreaga circulație pe DN1. Cozile de mașini pentru a intra în aeroport se întindeau pe câțiva kilometri. Cei care veneau să-i întâmpine pe cei dragi nu aveau nicio șansă să ajungă la timp.

Abia în jurul orei 15.00, un echipaj de poliție a început să descâlcească sutele de mașini blocate, dar coada de pe DN 1 a rămas le fel de mare. Constructorii legăturii și administrația aeroportului nu au luat niciun fel de măsuri suplimentare pentru ca accesul la aeroport să se desfășoare în condiții cât de cât civilizate.

Românii veniți din străinătate au găsit cea mai mare poartă de intrare în țară, blocată. Aeroportul Henri Coandă are grave probleme de management, instituția este politizată total. Practic, în acest moment aeroportul are perioade când e blocat și se poate întâmpla o mare nenorocire în orice moment.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Institutul lui Iliescu l-a omagiat pe socrul lui Năstase pe bani publici. Sinecura PSD-istă trebuie desființată!

* Gașca lui Dragnea, în cămăși albe la ziua lui Codrin. Mugur Ciuvică, Antena 3, bea alături de PSD-iști

* Dragoste și revoluție. Scrisoarea cutremurătoare a primei iubiri a lui Radu, puștiul de 17 ani împușcat în Piața Universiății

* L-am prins cu minciuna! Gelu Voican Voiculescu a încercat să-i acopere pe cei 60.000 de „turiști” sovietici din 1989, dar s-a făcut de râs

* Petre Roman a încercat o găinărie chiar de 22 decembrie: nevasta lui să cânte la concertul finanțat din „banii Revoluției”!

* Un gest simbolic major: numele românilor uciși de gherila sovietică în 1989 sunt citite de ambasadorul Americii!

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.