Semnele PRĂBUŞIRII. Dispărut de o lună, Dragnea apare nervos în public: „E nevoie de avizul lui Iohannis şi pentru viaţă?”

3
7598

La prima ieşire în public după mai bine de o lună de zile, Liviu Dragnea a explodat în faţa jurnaliştilor, după şedinţa CEx al PSD.

„E nevoie de avizul lui Iohannis și pentru viață, să înțeleg?”, a fost replica nervoasă a lui Dragnea, la o întrebare legată de avizul CSAT pentru reducerea bugetului serviciilor secrete.

Reacţia nervoasă şi pe fugă, faptul că înainte era foarte generos cu întrebările reporterilor iar acum n-a mai stat la discuţii arată primele semne clare ale prăbuşirii puterii sale în partid.

În ciuda faptului că are acum aliaţi la vârful justiţiei (Lia Savonea şi Simona Marcu, la CSM), că şi-a întârziat sentinţa în dosarul în care a fost condamnat deja în primă instanţă, că a demarat atacul la statul de drept (10 august) şi că pornit modificarea legilor justiţiei prin ordonanţe sau în parlament, Liviu Dragnea plăteşte acum decontul acestor acţiuni iresponsabile.

A devenit complet nefrecventabil în Europa, are un guvern plin de incompetenţi agramaţi, a adus România în pragul falimentului, fără bani de pensii şi salarii decât pentru cel mult 3-4 luni de zile. Firesc, tot mai mulţi parlamentari cu o minimă doză de responsabilitate, dar interesaţi evident şi să fie în tabăra care se va salva, abandonează PSD.

Ieşirea nervoasă de azi a lui Dragnea e mare semn al începutului sfârşitului. La fel de clar este că toţi cei care-i vor rămâne alături „până la moarte” vor plăti oalele sparte împreună cu mentorul lor.

CITIŢI ŞI:

Cu cuțitele pe masă. Marian Oprişan a cerut excluderea lui Robert Negoiță din PSD

Acum vom vedea putregaiurile Opoziției! Cine va trece la PSD, așa cum anunță Codrin Ştefănescu?

SURSE. Firea a plătit 22 de milioane de euro presei pro-PSD, din banii Primăriei. Cel mai mult au luat Antenele lui Voiculescu

Destructurarea PSD continuă şi sâmbăta. Bilanț: 5 deputați pierduți în 4 zile. Cine sunt „baronii” rebeli care stimulează dezertările

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here