miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăNewsFacebook îi dă o lovitură grea Oliviei Steer: mesajele antivaccinare nu vor...

Facebook îi dă o lovitură grea Oliviei Steer: mesajele antivaccinare nu vor mai fi distribuite!

-

Într-un răspuns pentru platforma de educație Edupedu.ro, reprezentanții Facebook anunță că vor limita distribuirea mesajelor antivaccinare în rețeaua socială din cauza gradului rdicat de pericol pe care îl au aceste mesaje asupra comunității.

„Tot ce amenință siguranța și securitatea comunității este o prioritate pentru noi. Lucrăm pe mai multe fronturi ca să prevenim răspândirea pe Facebook a conținuțului fals sau înșelător – conținutul anti-vaccinare este eligibil pentru verificare și lucrăm la mai multe metode de a-l detecta și a-l combate în mod eficient”, se arată în mesajul transmis de Facebook site-ului specializat în educație Edupedu.ro.

Facebook îi dă o lovitură grea Oliviei Steer: mesajele antivaccinare nu vor mai fi distribuite!

În România, Olivia Steer, vedetă TV, este principala promotoare a campaniei antivaccinare. Pe pagina ei de Facebook distribuie cu asiduitate mesaje, articole și opinii ale antivacciniștilor. Tot acolo postează și multe mesaje prin care-i critică sau îi ia peste picior pe medicii care susțin importanța vaccinării.

- Advertisement -

 

Olivia Steer are 70.000 de persoane care-i urmăresc postările pe pagina oficială de Facebook

Olivia Steer este căsătorită cu Andi Moisescu, un star al postului Pro TV. Împreună au doi copii. Într-un interviu, doamna Steer a recunoscut că și-a vaccinat copiii pentru a-i feri de efectele epidemiilor.

Antivaccinista este vegetariană, iar pagina ei oficială de Facebook este urmărită de peste 70.000 de oameni.

- Advertisement -

Numărul deceselor cauzate de gripă în acest a fost de 120 de persoane, conform datelor oficiale publicate de Ministerul Sănătății.

Numărul deceselor provocate de epidemia de rujeolă a ajuns la 61, aproximativ 16.000 de persoane fiind bolnave, conform datelor oficiale.

„…depunem separat eforturi in privința conținutului înșelător sau de slabă calitate, pe teme de sănătate, din cauza daunelor pe care le poate produce oamenilor și societății. Pe termen lung, lucrăm în sensul să eliminăm din rândul recomandărilor conținutul pe teme de sănătate ce poate fi dăunător și să reducem distribuția acestuia în căutări și în news feed, pe lângă prioritizarea conținutului de mai bună calitate și din surse cu autoritate mai puternică”, se mai arată în comunicatul reprezentanților Facebook trimis către Edupedu.ro.

În cazul în care această strategie va fi implementată, influența Oliviei Steer în ce privește campaniile antivaccin de pe rețelele sociale se va diminua semnificativ.

CITIȚI ȘI:

Iohannis desfiinţează bugetul PSD-ALDE: „E revoltător câţi bani daţi la partide! Amanetaţi viitorul românilor”

N-o pot opri! Kovesi a ajuns la aeroport şi îşi ia zborul spre postul de procuror-şef al Europei

Opoziția a mărit alocațiile copiilor. PSD a luptat să le blocheze, iar acum se laudă că el le-a mărit!

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. In opinia mea Cornele, pozitia Oliviei impotriva vaccinurilor vine dintr-o imbecilitate crasa, intreba aceasta candva ,,cine va plati, daca un vaccin omoara un bebelus?”

    Cate cazuri de epidemie de rujeola greu stinse in Romania, au fost pana acum? De ce nu a fost acesta adusa in fata Justitiei, datorita pozitiei ei impotriva vaccinarii? Cine raspunde pentru decesul micutilor nevaccinati?

  2. Este ignoranta, o impertinent a, o frustrata. In alte tari are fi fost de mult apusa in fata legiI pt abuz emotional, fizic, informational..etc impotriva propriilor copii si nu numai. I retardata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -