VIDEO. Cum a rămas Buzatu cu buza umflată. Doar 50 de PSD-işti, la mitingul organizat de baronul de Vaslui

5
6289

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a organizat duminică, 5 mai, un miting electoral în centrul oraşului, care a fost un eşec total.

Numai 50 de persoane au fost prezenta la chemarea baronului de Vaslui. Suparat, Buzatu le-a cerut vasluienilor sa „iasa din letargie”.

”Haideti putin sa incercam sa ne mobilizam poate reusim sa-i determinam sa devina activi si pe concetatenii nostri, locuitorii orasului Vaslui, sa incercam sa-i facem sa reflecteze pentru ca alegerile trebuie sa fie niste alegeri rationale sa ne punem mintea la contributie nu ranza. Acesta este de fapt rostul acestei prime intalniri de astazi in piata si am facut-o intentionat in piata ca, chiar in cazul in care nu vor fi foarte multi oameni aicea, sa auda ceilalti. Eu cred ca fiecare om are capacitatea de a reflecta. Poate se gandesc, analizeaza ce s-a facut in timp si iau decizia cea mai buna, asa cum de fapt vasluienii nu numai cei din municipiul Vaslui, ci din judetul Vaslui, au luat-o intotdeauna.

Miza interna este sa darame Guvernul PSD. Eu va spun un lucru, daca acest guvern se va darama, tineti minte ce se intampla pe vremea guvernarii Basescu, ca dupa ora 16 nu vedeai nicio masina circuland pe drumurile acestea. Acum sunt statiile de benzina pline permanent. Toti oamenii au masini. Veniturile multora au crescut si inca semnificativ. Nimeni nu credea in aceasta crestere”, a mai sustinut Buzatu, citat de Team News.

5 COMENTARII

  1. Fost profesor de socialism și filozofie de dou bani in regimul trecut , indivizi de teapa lui Buzatu au lăsat județul Vaslui de izbeliște , sărac, nu este nimic in acest județ , Șomajul este in floare!!! Se aude stimabile domn’ Buzatu pardon Tovarășe Buzatu , Lupul își schimba blana dar naravu’ Ba. Și consoarta dumitale este mare senatoare pe nani grei dacă nu-mi spunea cineva ca este parlamentar chiar nu credeam la ce limbaj de cartier are!!!! Sunteți o Rușine in județ !!!! Adio PSD nu msi păpați vreodată guvernare poste când o face plopu’ mere și Răchita minciunele!!!!

  2. Fost profesor de socialism și filozofie de dou bani in regimul trecut , indivizi de teapa lui Buzatu au lăsat județul Vaslui de izbeliște , sărac, nu este nimic in acest județ , Șomajul este in floare!!! Se aude stimabile domn’ Buzatu pardon Tovarășe Buzatu , Lupul își schimba blana dar naravu’ Ba. Și consoarta dumitale este mare senatoare pe nani grei dacă nu-mi spunea cineva ca este parlamentar chiar nu credeam la ce limbaj de cartier are!!!! Sunteți o Rușine in județ !!!! Adio PSD nu msi păpați vreodată guvernare poste când o face plopu’ mere și Răchita minciunele!!!!

  3. Viorica Dăncilă a scufundat PSD şi Europa nu o mai vrea. Vom merge pe alt drum din 2020. Sper ca la 1 Iulie 2022 să aderăm la Zona Euro. Ar fi bine pentru PNL şi USR-Plus să aleagă Europa care ne-a dat locuri de muncă bine plătite şi a investit capital în speranța unei mai bune conjugări a capitalului şi muncii. Avem un drum lung. Să mâncăm bine şi să fim loiali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here