VIDEO. Circ în direct. Târziu (AUR): „Când ai fost sclavul lui Mitrea a fost bine?“. Stelian Negrea: „Sunteți propagandiștii Moscovei! Papagalule!“

0
1997
Stelian Negrea și Claudiu Târziu s-au certat în direct, în studioul B1 TV

Un scandal de proporții a izbucnit duminică seara în emisiunea lui Silviu Mănăstire de la B1 TV, acolo unde jurnalistul Stelian Negrea (invitat online) s-a insultat cu Claudiu Târziu, copreședinte AUR și fost ziarist. Totul a plecat de la afirmația lui Negrea că Târziu ar fi un „țipar alunecos“ care „aruncă relativizări unsuroase“. Liderul AUR a reacționat dur, amintind că Stelian Negrea a fost consultant PSD și „sclavul lui Mitrea“. De aici, totul a sărit în aer.

La nervi, Stelian Negrea și Claudiu Târziu au aruncat la coș măștile diplomației și și-au spus ceea ce știu unul despre altul, insultându-se cu patimă, iar Aktual24.ro a notat schimbul de replici.

Stelian Negrea a afirmat despre AUR că este vârful de lance al Rusiei și Chinei în România și că partidul se ocupă de propagarea confuziei în România. Moderatorul i-a spus invitatului că e „papagal“.

Claudiu Târziu a coborât limbajul la nivel de cartier, avertizându-l pe Negrea că „nu ne tragem noi de șireturi, frățioare, da?“. Apoi i-a amintit că a fost consilier politic la PSD și l-a acuzat că a fost „sclavul lui Miron Mitrea“, căruia „îi ducea servieta“.

VIDEO: Schimbul de replici suburbane

„Dialogul“ Stelian Negrea – Claudiu Târziu: „Papagalule!“ / „Băi, sclavule, du-te și cântă la altă masă!“

Stelian Negrea: Problema e că tu (i se adresează lui Silviu Mănăstire – n. red.) stai acum și încerci să prinzi în mâini un țipar alunecos și extrem de nesincer. N-are rost să te duci atât, pentru că pentru el nu contează informația. Când îi spui de Călin Georgescu, începe să arunce relativizări din astea unsuroase. Călin Georgescu e de la o asociație, dar era propunerea lor de premier.

Claudiu Târziu: Stelian Negrea, poate că asta se făcea pe vremea când făceai tu consiliere politică pe la PSD. Eu nu sunt niciun țipar și în niciun caz nu îți permit să-mi vorbești așa, că nu ne tragem noi de șireturi, frățioare, da? Nu ne tragem de șireturi! Vorbește respectuos măcar pentru demnitatea în care am ajuns cu votul unor români, nu mă lua pe mine așa, la împins vagoane, că nu suntem… da? Când ai fost sclavul lui Miron Mitrea a fost bine? Nu ți-e rușine să mă iei tu pe mine… să-mi spui că sunt alunecos și că nu sunt sincer? Chiar așa, un pic de obraz nu ai? Vezi-ți de treabă, băi, frate, băi!

Stelian Negrea: Sunteți niște propagandiști ai Moscovei și ai Beijingului! Semănați confuzie de dimineața până seara…

Claudiu Târziu: Băi, sclavule, du-te și cântă la altă masă! Du-te!

Stelian Negrea: Ești un papagal!

Claudiu Târziu: Nu vedeți cum vorbește cu mine? Îmi spune mie de Beijing, de Rusia, de nu știu ce… Păi, ce să vorbesc cu el? Și mă ia pe mine la per tu… păi, ne cunoaștem noi, ne-am întâlnit vreodată în viața asta, ca să mă iei tu pe mine la per tu? Despre ce vorbim? Mă ia pe mine cu „băi, băiete” ăsta care i-a dus servieta lui Mitrea? Despre ce vorbim?

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Tragedie la Milano: cel mai bogat român a murit împreună cu soția sa și fiul lor, în avionul prăbușit peste o casă! Aeronava era pilotată de fiul miliardarului rezident la Monte Carlo

* În avionul prăbușit la Milano se afla și bebelușul de câteva luni pe care tocmai îl botezase miliardarul Dan Petrescu

* Orban amenință că-și face partid! „Iohannis a rămas repetent. Parcă a fost înlocuit cu o sosie”

EDITORIAL. Marea înfrângere a unui politician mărunt: Klaus Iohannis

* CTP: „Ești președintele țării de 7 ani și spui că «statul a eșuat»? În loc să spui: «Eu am eșuat. Dacă statul a eșuat, și eu am eșuat»”

* Cîțu l-a demis pe șeful USR-ist din Sănătate pentru că n-a făcut ceea ce însuși Cîțu i-a interzis prin OUG!

* Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

* Furioasă că a pierdut președinția USR-PLUS, „tabăra Barna” a impus radierea „PLUS”: partidul se va numi USR!

* FOTO. Noua Arcă a lui Noe: yachtul nuclear al salvării planetei. Vor urca în el doar bogaţii lumii şi experţii în schimbări climatice

* 6 mari surprize în fotbalul european. Ce au pățit Real Madrid, Bayern, PSG, Ajax, Benfica și Zenit – toate, echipe de Liga Campionilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here