VIDEO. Când PSD scotea țara din noroaie, tractorul care ducea mortul la groapă s-a împotmolit

2
1942

În ziua în care premierul Viorica Dăncilă anunța triumfal, la întâlnirea cu primarii de comune, că PSD „a scos țara din noroaie”, pe internet devenea virală o filmare dintr-un sat vasluian. Un tractor, care ducea la groapă sicriul cu o bătrână moartă, s-a împotmolit într-o mocirlă de infern.

Neștiind de programul-minune al PSD, inițiat de Liviu Dragnea și anunțat de Viorica Dăncilă, o femeie de 80 de ani a avut ghinion și după moarte. În timp ce era dus la groapă cu un tractor, sicriul femeii a rămas împotmolit în noroi. Nici caii-putere ai tractorului n-au fost suficienți pentru a ieși din mocirla adâncă.

În România se ajunge greu și la cimitir

Totul s-a petrecut în satul Plopi, din comuna Bunești-Averești, județul Vaslui, informează vremeanoua.ro. Pentru ca bătrâna să fie dusă să-și doarmă somnul de veci, cortegiul funerar a fost nevoit să se urce tocmai în vârful unui deal, acolo unde era cimitirul.

Pentru a ajunge acolo, familia decedatei a tocmit un tractor, cu care sicriul a traversat ulițele satului. La un moment dat, însă, a rămas împotmolit în noroaiul adânc și lipicios de pe uliță.

Huruitul tractorului care se chinuia să iasă din capcana mocirlei n-a înviat mortul, dar a acoperit cântările preotului. Până și bocitoarele au fost nevoite să facă pauză din a-și striga durerea, pentru a pune osul la treabă și a împinge „carul alegoric” improvizat.

În cele din urmă, cu ajutorul localnicilor, care au împins cu nădejde, tractorul a ieșit din mocirlă și a pornit la drum, reușind să ducă defuncta la locul ei de veci, din vârful dealului.

La pomana ce a urmat, toată lumea a fost fericită aflând că premierul Dăncilă a anunțat că PSD „a scos țara din noroaie”.

O scenă similară a avut loc cu doi ani în urmă, dar atunci sicriul nu era tras de tractor, ci de doi cai.

CITIȚI ȘI:

Vasilica „a scos țara din noroaie”, grație lui Daddy! De fericire, și-a pus iar bluza cu găurele

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here