Vasilica „a scos țara din noroaie”, grație lui Daddy! De fericire, și-a pus iar bluza cu găurele

2
1339

Premierul Viorica Vasilica Dăncilă s-a prezentat la întâlnire cu primarii de comune îmbrăcată în bluza transparentă cu care s-a făcut de râs la Bruxelles. Și-a schimbat doar furoul, iar discursul ei a fost la fel de indecent.

Cea de-a XXII-a sesiune ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România, cu tema „Spațiul rural românesc, spațiul rural european”, i-a dat ocazia Vioricăi Dăncilă să-i cânte ode șefului ei de la partid, Liviu Dragnea. Și să mintă că a fericit România.

„Succesul programului PNDL 1, introdus de ministrul Dezvoltării din acea vreme, domnul președinte Liviu Dragnea, ne-a dat certitudinea că acesta trebuie continuat. Astăzi avem PNDL 2, programul de care depind șansele de dezvoltare a multor comunități. Cu ajutorul acestor programe am scos țara din noroaie, ca să mă exprim mai plastic”, a declarat Dăncilă.

PNDL este programul prin care PSD ține captivi primarii de comune, dându-le bani în funcție de apartenența politică și de combinațiile subterane cerute de la centru. De asemenea, PNDL a fost pârghia financiară prin care PSD a atras sau a forțat sute de primarii și mii de consilieri să migreze de la PNL sau PMP la PSD, în 2014. Atunci, Guvernul Ponta a dat ordonanță de urgență pentru a legaliza traseismul primarilor și al consilierilor fără pierderea mandatului.

CITIȚI ȘI:

Procesul lui Dragnea se lungește suspect de mult. Înalta Curte îi face un nou cadou șefului PSD: amânare de o lună

Ziua în care Europa a aflat că situația din România e mult mai gravă. Mafia PSD-ALDE a preluat Justiția

„Există o dorință uriașă ca doamna Kovesi să ocupe această funcție”. Mărturie din tabăra inamică

VIDEO. Tatăl PSD-ist al Adinei Florea a anunțat de anul trecut că fiica sa îi va face probleme Codruței Kovesi!

2 COMENTARII

  1. E a Dracu’ de sexi to’arasa Viorica cu bluza asta facuta dintr-un mileu prafuit ce statea de an buni pe televizor sub pestele de sticla de la Medias.Arata la fel de sexi ca un butoi de motorina care a dat pe afara sau ca adevarata mama a lui Hulk !

  2. In al doilea razboi mondial se scoteau masinile de razboi din noroaie cu caii, boii, soldatii, etc. Nici o schimbare de atunci decit numai niste legi si salarii babane. Minciuna este la ea acasa. Romanul trage ponoasele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here