VIDEO. Ales președinte al USR cu 71,3%, Cătălin Drulă atacă „guvenarea banditească a PSD și PNL”. Apel către români: „Dați-ne voturile, nu le mai dați bandiților ăstora!”

8
1927
Cătălin Drulă, în conferința de presă de după anunțarea rezultatelor

Cătălin Drulă (41 de ani) a fost ales președinte al USR din primul tur de scrutin, obținând 71,3% din voturile exprimate online, în perioada 6-10 iulie, în interiorul partidului. La alegerile din USR au votat 18.177 de membri, adică 77,2% dintre cei cu drept de vot. Rezultatul va fi confirmat la Congresul din 16 iulie.

Rezultatele celor 6 candidați pentru funcția de președinte al USR:

1. Cătălin Drulă – 71,3%

2. Cătălin Teniță – 14,8%

3. Octavian Berceanu – 11,2%

4. George Ungureanu – 0,9%

5. Miroslav Tașcu Stavre – 0,7%

6. Sorin Kiss – 0,5%

La scurt timp după anunțarea rezultatului, Cătălin Drupă a susținut o conferință de presă, în cadrul căreia a atacat dur „guvernarea banditească a PSD și PNL” și „socialismul cu epoleți” impus de președintele Klaus Iohannis la Palatul Victoriei.

VIDEO: Anunțul lui Cătălin Drulă

Drulă: „Trădarea lui Iohannis. Zilele socialismului cu epoleți sunt numărate”

 • „E un mandat de a face opoziție pe bune actualei puteri falimentare, e un mandat pentru organizare și seriozitate internă, e un mandat ca USR să dea premierul și președintele acestei țări.”
 • „Suntem o singură echipă, echipa USR. S-a terminat cu echipa lui cutare sau cutărică. De azi suntem toți USR. Cine înțelege că munca și spiritul de echipă produc rezultate, e binevenit și e colegul nostru bun. Nu mai avem timp în USR de vedetisme și de politică imatură. Cine rămâne acolo se plasează singur în afara partidului nostru.”
 • „După doi ani grei de pandemie, oamenii s-au trezit cu o trădare pe masă – a lui Iohannis, care a adus PSD-ul la guvernare – și cu o criză economică și cu un socialism cu epoleți la guvernare.”
 • „Este o criză economică care nu era inevitabilă, cel puțin în amploarea ei. Amploarea pe care a căpătat-o, cea mai mare din Uniunea Europeană, este cauzată de guvernarea banditească a PSD și PNL. O guvernare care cheltuie banii oamenilor cu nesimțire și îndatorează țara zi de zi – cu 1.000 de euro pe secundă, oameni buni!”
 • „Oamenii se întreabă dacă se mai poate, dacă se poate mai bine de atât. Da, se poate! Există speranță și se poate. Nu se poate peste noapte sau miraculos. Cine promite asta e mincinos. Dar cu muncă, cu tenacitate, cu perseverență, lucrurile se schimbă în bine în țara asta.”
 • „Vă spun cu toată convingerea: dați-ne voturile! Nu mai dați voturile bandiților ăstora, care au adus țara unde este, care nici nu știu, nici nu vor, nici nu pot, și se gândesc doar la ei.”
 • „Se poate mult mai mult de-atât. Doar diavolul lor ne spune că nu putem. Din cauza lor, oamenii și-au pierdut speranța că se mai poate. Eu sunt aici ca să vă spun că se poate.”
 • „De astăzi, zilele socialismului cu epoleți sunt numărate. Haideți alături de USR, haideți să continuăm mișcarea de schimbare a României!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* A început bătălia pentru „speciali”! UE somează România să includă și pensiile militare în reforma pensiilor, ministrul Bode spune că nu e cazul

* Gâdea, Ciutacu, Mircea Badea, Antena 3 și România TV, dați în judecată de procurorul care a supervizat alegerile din Sectorul 1. Acesta le cere despăgubiri totale de 225.000 de euro

* Pariul meu cu Peter Imre, tăiat de Patriciu. Olimpiada lui Oprescu

* Arșinel și deputatul Roman rămân fără certificatele de revoluționar! Actorul nu și-a pus viața în pericol, AUR-istul era comandantul unui batalion al forțelor de represiune!

* Umilință totală pentru Rusia la reuniunea G20: Lavrov a plecat mai devreme, supărat că e evitat de toată lumea! „Agresori”, „invadatori”, „ocupanţi” – asta a auzit Lavrov la tot pasul

* VIDEO. Deputat din partidul lui Putin: „Din păcate, nu putem alege premierul britanic așa cum l-am ales pe Trump în SUA”

* DELIR. Șeful Parlamentului de la Moscova proclamă că Alaska, vândută către SUA în 1867, ar aparține Rusiei! În orașe au apărut panouri pe care scrie „Alaska e a noastră!”

* Putin pregătește o nouă armată de invazie: sunt mobilizați forțat bărbații din abia cuceritele Severodonețk și Lisiceansk, iar în Rusia se oferă 3.800 de euro/lună pentru tanchiștii voluntari

* Încă un mahăr Gazprom „sinucis”! Iuri Voronov a fost găsit plutind în piscina palatului său. E al șaselea manager de top al Gazprom mort de la începutul anului

* Colaps economic al Rusiei: producția de mașini a scăzut cu 97,6%, frigidere – 58,1%, mașini de spălat – 59,2%, vagoane de tren – 59,8%

* Kiril, patriarhul KGB cu avere de 4 miliarde de dolari, într-o țară unde preoții au salarii de 450 de dolari. Biserica Rusă face bișniță cu țigări, alcool, pietre prețioase, funcționează ca un clan mafiot și exportă intoleranță

* Cine este Tetsuya Yamagami, asasinul fostului premier japonez Shinzo Abe. Motivul crimei pare religios: politicianul ar fi promovat o sectă căreia mama criminalului i-a donat bunurile familiei

8 COMENTARII

 1. Cataline taticule pana nu spargeti gasca aia care a acaparat partidul nu aveti nici o sansa.
  Daca veniti iar cu Mosteni,Nasui,Prune,Stelici, Kikiroaice ati pus-o.
  Aveti destui oameni onesti si compètenti. Numai ca sunt marginalizati. Retorica asta gen aur nu va aduce voturi.

 2. strange oameni valorosi langa tine (cred ca sunt ceva in partid) si veniti cu proiecte; retorica-i buna dar aratati ca sunteti mai buni prin fapte nu doar aratat cu deshtu” spre psndl si restu’ lumii! ii cunoastem de vreo 30 si ceva de ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here