luni, februarie 26, 2024
AcasăOpiniiVictoria lui Klaus Iohannis – necesară, dar nu suficientă. Cancerul PSD încă...

Victoria lui Klaus Iohannis – necesară, dar nu suficientă. Cancerul PSD încă poate fi mortal pentru România!

-

România de aici și de pretutindeni a dat o lovitură cruntă fantomei neo-comunismului post-decembrist. „Proasta lu’ Manda”, cum a fost poreclită candidata PSD în rețelele de socializare, pierde lupta pentru funcția de Președinte al Republicii cu un scor devastator pentru PSD.

Partidul pe care Ion Iliescu l-a adus cu forcepsul pe scena politică postdecembristă, șiroind de sângele celor uciși în Decembrie 1989, intră în cea mai cruntă criză din existența lui de până acum.

Românii care își iubesc țara, ca pe un loc deopotrivă al românilor și al valorilor europene, au motive să se bucure. Dintre aceștia, românii din diaspora pot începe să spere că măcar copiii lor vor avea șansa ca peste vreo 5-10 ani să se întoarcă într-o Românie vindecată de cancerul comunismului perpetuat vreme de 30 de ani de FSN-FDSN-PDSR-PSD și complicii săi din societate și din alte partide.

- Advertisement -

Până atunci, însă, este nevoie să risipim rapid aburii victoriei. Acest cancer al comunismului, întruchipat acum de PSD și de complicii săi, încă poate fi mortal pentru România!

PSD controlează o mare parte din administrația publică locală și astfel are acces la resurse financiare și umane imense. Liderii PSD nu vor ezita să folosească aceste resurse pentru a-și asigura contraofensiva în alegerile locale și parlamentare din 2020.

PSD poate redobândi controlul asupra Parlamentului României. Mesajul dubios transmis de liderul UDMR în seara victoriei lui Klaus Iohannis avertizează asupra pericolului refacerii unei alianțe pro-PSD majoritare în Parlament. O astfel de alianță va împiedica Guvernul PNL să aplice măsurile necesare pentru începerea procesului de vindecare a statului român de „ciuma roșie” care l-a infestat.

- Advertisement -

PSD încă are capacitatea să-și revină rapid din crizele interne, chiar și dintr-o criză de o anvergură fără precedent, așa cum este cea în care se află acum. Să nu uităm că probabil jumătate din înfrângerea Vioricăi Dăncilă se datorează complotului teribil de cinic, la graniță cu demonismul, pus la cale de soții Claudiu Manda – Olguța Vasilescu, din dorința lor de a o compromite definitiv pe Dăncilă și de a obține astfel cât mai rapid controlul asupra PSD. Armata de activiști ai partidului și de plebei angajați de PSD în instituțiile publice ale administrației locale nu a luptat la capacitate maximă, fapt care reprezintă un alt semnal de alarmă.

PSD încă este un partid de tip mafiot suficient de puternic încât să-și permită comiterea de abuzuri și sfidarea normelor elementare ale jocului politic democratic. PSD are agenți de influență în interiorul altor partide și mai ales în interiorul PNL. În teritoriu există numeroase alianțe tacite între PSD și lideri și consilieri locali ai PNL, aceștia din urmă dependenți de salariile nesimțite pe care le primesc ca angajați în instituții publice controlate de PSD sau de afaceri ascunse întreținute din banii publici controlați de PSD.

PSD controlează indirect mulți dintre ierarhii Bisericii Ortodoxe Române, principalul cult religios al țării. Tăcerea conducerii BOR față de abia încheiata luptă electorală pentru funcția de Președinte al Republicii este suspectă și nu trebuie să ne înșele. Să ne reamintim că ierarhia BOR a oferit un puternic sprijin electoral unor lideri politici precum Traian Băsescu și Victor Ponta, deci are abilitățile necesare pentru a influența mecanismele politice. Totodată, mulți dintre ierarhii BOR au beneficiat de numeroase „donații” financiare generoase din partea guvernării PSD, atât din bugetul statului român, cât și din fondurile europene. Prin urmare, alianța tacită dintre PSD și BOR este o realitate toxică de necontestat a societății noastre. O alianță care poate face mult rău democrației românești, precum și României, ca stat membru al Uniunii Europene.

PSD încă este un partid ai cărui lideri locali au impertinența să târască în instanța de judecată jurnaliști și membri ai societății civile care au avut îndrăzneala să le dea în vileag impostura și indolența cu care tratează obligativitatea transparenței în administrarea banilor publici în instituțiile pe care le conduc. Liderii PSD își vor recăpăta pe deplin aroganța și tupeul, dacă li se va acorda timpul necesar.

În concluzie, PSD rămâne un cancer deosebit de agresiv și mortal pentru democrația românească și pentru destinul european al țării noastre.

Beți repede șampania, risipiți aburii victoriei și continuați lupta! Ați câștigat o bătălie foarte importantă, însă este doar o bătălie. Războiul pentru salvarea României continuă!

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Absolut adevarat !!! Sa nu ne imbtam cu apa rece. Partidul comunist a fost o mafie bine pusa la punct inca dinainte de 89. Nu era altceva decat o mafie, asa ca daca opozitia nu se uneste intr-o alianta SOLIDA, mafia psd-ista va face tot timpul ca opozitia la ea sa fie O MASCARADA si nimic mai mult, o zona de politicieni catre care sa-si indrepte batjocura prin mass media care le canta in struna pentru ca este mass media PRIVATA a mafiei!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -