Viceprimarul Bădulescu: „Ancheta cu 10 august trebuie încheiată rapid, nu ca la Mineriadă sau Revoluţie”

1
434
Aurelian Bădulescu

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu afirmă că procurorii militari cunoşteau o parte dintre informaţiile suplimentare pe care el le-a oferit luni despre protestul din 10 august 2018.

Bădulescu a fost citat la Secţia Parchetelor Militare pentru a fi audiat, după ce a declarat public că ar cunoaşte noi detalii despre protest, iniţial el susţinând că a minţit când a dat prima declaraţie, afirmaţie pe care ulterior şi-a retras-o.

„Aşa cum v-am spus, ceea ce astăzi eu am declarat este în continuarea declaraţiilor din 24 august 2018. Echipa de procurori, parte dintre aceste informaţii pe care eu le-am adus, le aveau, dumnealor au încercat să le lămurească, pertinent”, a spus Aurelian Bădulescu la ieşirea din sediul Parchetului General, unde a fost audiat peste trei ore.

Bădulescu a arătat că se va vedea la momentul trimiterii în judecată dacă procurorii vor schimba cursul anchetei pe baza acestor noi informaţii.

El a reiterat că atunci când a spus că i-a minţit pe procurori în legătură cu protestul a folosit de fapt o metaforă pentru a atrage atenţia.

Bădulescu şi-a exprimat speranţa că această anchetă nu va trena.

„Nu aş vrea să aud copiii mei vorbind ca despre o mineriadă sau rezultatele unor anchete care nici acum nu au fost terminate vizavi de evenimentele din 1989”, a mai spus viceprimarul.

Întrebat dacă ordinele pentru intervenţia jandarmilor în seara de 10 august 2018 ar fi fost date de liderul PSD, Liviu Dragnea, sau de alte persoane, Bădulescu a spus că nu cunoaşte astfel de detalii.

1 COMENTARIU

  1. Nu mi-am facut iluzii…A fost o fumigena.Uite-asa ne duc cu vorba si ziarele si posturile TV, cu false bombe.
    Era de asteptat ca se va fasai si asta….ne-au mai trecut 4 zile sperand ca Dragnea va fi infundat…la limbajul de om superficial pe care l-a aratat acest Badulescu, ne puteam astepta c-o s-o-ntoarca si-o s-o suceasca. Nu penibil, ci scabros…inca o dovada ca psd-eii sunt de 2 bani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here