O aberație trâmbițată de penali: acuzarea președintelui de „înaltă trădare”. Și doi caraghioși: Dragnea și Olguța

2
9540

Lia Olguța Vasilescu, deputat PSD, fost ministru, a confirmat la Antena 3 că are mintea cam rarefiată. Furioasă că președintele Klaus Iohannis refuză s-o numească ministru, viitoarea doamnă Manda a slobozit cuvinte încărcate de abjecție.

„Va veni o plângere pentru înaltă trădare. Cred că domnul Liviu Dragnea a vorbit mai mult despre această chestiune. A spus că este deja redactată de ministrul Justiţiei şi de colegii noştri jurişti din partid. Aşa am înţeles eu. Ştiu sigur că la această plângere a lucrat şi colegul meu Mircea Drăghici. Deci, probabil de aceea nu este numit ministru. Şi noi, dacă nu vom fi numiţi, probabil îi vom face o plângere pentru abuz în serviciu”.

Mai rămâne să facă și Floricica Dansatoarea o plângere pentru înaltă trădare! Nici nu e mare diferență. Au ajuns două personaje cu grave probleme penale, Lia Olguța Vasilescu și Liviu Dragnea, să vorbească de „înaltă trădare”! Logică zero, argumente zero, tupeu maxim.

E un joc la cacealma. Zarva asta cu „înalta trădare” nu doar că e o aberație juridică, dar e și complet lipsită de șanse din punct de vedere politic. PSD e într-o situație critică, Dragnea nu știe dimineața câți parlamentari va avea la prânz, de majoritatea solidă pentru acțiuni de genul „suspendare” sau „înaltă trădare” nici nu poate fi vorba. Nici UDMR, nici deputații minorităților nu vor susține asemenea aberații destabilizatoare. Inclusiv în PSD sunt parlamentari care ar zice pardon!

Cu toate astea, figurile sinistre ale PSD continuă cacealmaua. Dragnea a reafirmat ieri că susține depunerea unei plângeri pentru înaltă trădare împotriva președintelui Iohannis, trasată ca sarcină PSD-iștilor în decembrie 2018.
Mai grav e altceva: că Tudorel Toader ar fi redactat deja o asemenea bazaconie. Sau e doar o nouă minciună lansată pe canalul Dragnea – Olguța?

În decembrie 2018, Dragnea anunța că le-a cerut deputaților Mircea Drăghici și Florin Iordache, cu sprijinul ministrului Justiției, Tudorel Toader, să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, act premergător suspendării din funcție a președintelui.

În replica, Iohannis a declarat că o asemenea plângere este „o fantezie a PSD-iștilor”, un demers politicianist sortit eșecului.

Apropo: cum ar putea Klaus Iohannis să-i numească miniștri pe o vuvuzea penală care bârfește la televizor despre „înalta trădare” a președintelui și pe un șmenar de partid care „a lucrat” la plângerea pentru înaltă trădare?!

2 COMENTARII

 1. Bine spus: cum sa fie numita ministru o vuvuzea care umbla si ameninta pe la televiziuni?
  Eu ma intreb: cand aduci in public, la tv, cu atata usurinta, acuzatii de inalta tradare presedintelui tarii, nu este tot o tradare?
  Daca au dovezi, sa le aduca repede. daca nu au, la fel de repede parchetul militar trebuie sa se autosesizeze.
  Presedintele este un simbol al tarii, nu putem admite ca mahalaua politica a celor ahtiati dupa functii si avantaje sa mearga atat de departe!

 2. In plus, ma mai revolta aceasta obraznicie de a pretinde ca i se cuvine, ca se rastoarna lumea daca ea nu e ministru. Ca se cuvine sa treaca fara retinere de la un minister la altul, de parca s-a nascut ministreasa.
  Sau se considera genii, sau sunt inconstienti ca nu ajunge tupeul, ca trebuie sa te si pricepi.
  Am ajuns, dupa o revolutie impotriva burgheziei comuniste, sa fim acaparati de o burghezia cleptomana, si mai rea. Nici vorba de democratie! Ei vor numai sa conduca, cu amantii si amantele lor. Salariile si pensiile lor nu sunt dupa criteriile normale, ale celorlalti romani, ci dupa criterii SPECIALE. Din ce in ce mai des auzi nulitati ajunse sus ca folosesc despre ceilalti expresia „oamenii simpli”.
  Au uitat ca suntem in democratie, ca cetatenii sunt egali, le-a intrat in tartacutele seci de pe umeri ideea ca ei sunt deasupra.
  Trebuie sa le scoatem asta din cap!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here