VALLAH AKBAR! Un român beat a strigat „Allah akbar!” la slujba de Bobotează, într-o biserică din Italia. L-au luat carabinierii

2
2605

Un român în vârstă de 41 de ani a fost arestat în comuna Alba Adriatica din Italia, după ce s-a îmbătat, a intrat într-o biserică, în timpul slujbei de Bobotează, și a strigat „Allah akbar!”, scrie rivieraoggi.it.

La slujba din Biserica Sant’Eufemia se aflau în jur de 50 de enoriași, care s-au speriat teribil și au crezut că urmează un atac terorist. I-a liniștit preotul parohiei, care îl cunoștea pe românul ce trăia pe străzile comunei italiene.

În scurt timp au sosit carabinierii, care l-au arestat pe bărbat. Au constatat însă că românul era beat și că întreg incidentul a fost o farsă. Autorul incidentului nu a fost dus în arest, ci la un spital din apropiere, pentru a fi supus unui control psihiatric.

Expresia „Allah akbar!” este folosită de extremiștii islamiști, înaintea sau în timpul atacurilor teroriste comise în țările occidentale, mjoritar creștine.

2 COMENTARII

  1. Dupa ce ca avem atatea bube-n cap ca natie se mai trezeste si cate-un conational sa faca asa un gest TEMBEL !…Tembel, ca altfel nu poate fi caracterizat!…
    Poate fi acuzata bautura, dar per total acest individ de calitate dubioasa merita tot dispretul. Oribila intamplare! Pare o gluma sinistra. Asta face prostia si incultura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here