VIDEO. Meleșcanu s-a făcut de râs în direct, la BBC! „Liderul dvs. a fost găsit vinovat de corupție, acum vreți să-l amnistiați. Ce fel de semnal dați?!”

1
2507
Teodor Meleșcanu, ministru de Externe

Minciunile și explicațiile penibile ale ministrului român de Externe, Teodor Meleșcanu, au fost ridiculizate în direct, la BBC, de jurnalista care a inițiat dialogul. Pur și simplu, Meleșcanu s-a făcut de râs, în văzul întregii lumi, încercând să-i apere pe corupții PSD-ALDE care pregătesc amnistia și grațierea.

Presat de jurnalista BBC, Meleșcanu a recunoscut că Guvernul de la București are în plan adoptarea ordonanței pentru amnistie și grațiere, însă a recurs la vechiul pretext potrivit căruia o astfel de măsură s-ar justifica pentru că penitenciarele din România sunt supraaglomerate.

Dialogul dintre jurnalistă și ministrul român de Externe

Jurnalistă BBC: „Liderul dvs. a fost găsit vinovat de corupție, de aceea nu a putut ocupa funcția de prim-ministru. Acum vreți să introduceți legea amnistiei pentru a le permite politicienilor corupți să scape de pedeapsă. Ce fel de semnal dați în acest fel?”
Meleșcanu: „Vreau să vă spun direct că una dintre problemele cu care se confruntă România este cea legată de penitenciare. Există o procedură de infringement în ceea ce privește supraaglomerarea acestora și analizăm posibilitatea de a încerca să găsim soluții pentru a oferi condiții de detenție mai bune. Din acest punct de vedere, analizăm posibilitatea de a folosi dispozitive electronice care permit ca cei condamnați …”
Jurnalistă BBC (nesuportând să fie mințită în direct, intervine și întrerupe pseudo-argumentația lui Meleșcanu, pe un ton ferm): „Domnule, mă scuzați, dar haideți să fim serioși! Vorbim despre corupție politică și dacă țara dvs., guvernul, va permite amnistia pentru politicienii găsiți vinovați. Asta este absurd!”
Meleșcanu: „Poate vi se pare absurd, dar vă pot asigura că, din când în când, în toate statele, dacă lucrurile nu merg bine, din perspectiva Codului Penal, există posibilitatea de a căuta alte soluții”.

1 COMENTARIU

  1. Solutia e stiuta, e verificata, e simpla: Strada plina cu protestatari , cu oameni. Dar de unde sa-i iei ? Strada e goala. Spre satisfactia canaliilor PSDALDEUDMR , pentru care lenea, indolenta, tembelismul nostru sinucigas, sunt aur. Suntem idioti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here