Ura împotriva Prințesei Meghan nu are limite. Titlul „Ducesă de Sussex”, contestat. 10 motive pentru care nu e iubită

1
7050
Harry, Meghan
Fuga lui Meghan și Harry din Regatul Unit nu va fi iertată niciodată de britanici. E considerată o trădare - Foto: Wikimediacommons

Cei mai mulți britanici, dar și susținători ai Reginei Elisabeta din întreaga lume o consideră pe Megan Markel principala vinovată a crizei monarhice din Regatul Unit.

Popularitatea lui Meghan s-a prăbușit în momentul în care a decis să renunțe la îndatoririle de prințesă și de reprezentantă a monarhiei. Plecarea în Canada și, mai ales, faptul că l-a convins pe Harry s-o urmeze au provocat un val de dezbateri.

VIDEO. Meghan Markel nu se poate plânge de paparazzi atâta vreme cât e fotografiată în locuri publice, spun jurnaliștii de la NBC News.

Meghan și Harry au un fiu, Archie Harrison, iar ducesa de Sussex e acuzată că l-a convins pe soțul său să renunțe la îndatoririle legate de servirea monarhiei. În urma acestei decizii, cei doi au pierdut numeroase privilegii, o susrsă sigură de venituri și posibilitatea de a fi protejați de statul britanic.

În noua ipostază, cei doi au încercat să înregistreze marca „Ducele și Ducesa de Sussex” pentru a putea să încheie contracte comerciale ca să-și asigure noi surse de venit. Înregistrarea mărcii a fost blocată în urma unei plângeri făcute de un medic australian. În urma acestei opoziții, urmează să intervină avocații, având loc un proces.
Ducele si Ducesa de Sussex
Site-ul cu marca „Ducele și Ducesa de Sussex” nu poate fi lansat din cauză că marca nu a putut fi înregistrată, o plângere a unui medic australian a blocat procesul de înregistrare

Chiar dacă vor câștiga, înregistrarea mărcii va fi întârziată cu un an, timp în care nu vor putea s-o folosească pe diferite obiecte ce ar putea fi vândute sub sigla „Ducelui și Ducesei de Sussex”. Acest fapt, face și mai nesigură situația lor materială. Doar cheltuielile cu securitatea personală fiind de ordinul milioanelor de lire pe an.

În încercarea lor de a deveni independenți din punct de vedere financiar, Meghan și Harry au realizat un proiect pentru producerea a peste 100 de articole sub marca „Ducelui și Ducesa de Sussex”, printre care ciorapi, tricouri, stilouri, linie de cosmetică, produse pentru baie, căni, farfurii etc.

VIDEO. Atacul presei britanice asupra Prințesei Meghan. De ce?

10 motive pentru care britanicii o urăsc pe Meghan:
  1. E americancă.
  2. Provine dintr-o familie cu un trecut dubios. Tatăl ei câștigă bani de pe urma celebrității fiicei sale și a avut probleme cu alcoolul și cu drogurile.
  3. E o actriță mediocră. Popularitatea ei se bazează pe un serial de televiziune, „Suits”.
  4. Nu e sinceră. Mulți britanici consideră că a jucat un rol pentru a-l cuceri pe Harry.
  5. Nu a respectat protocolul regal în ce privește ținutele. În multe rânduri a apărut în public în vestimentație scandaloasă.
  6. E inamica lui Kate Midelton, soția Prințului William, fratele lui Harry. Britanicii consideră că Meghan o urăște pe Kate pentru că aceasta e atât de iubită și susținută de public.
  7. Nu o respectă pe Regina Elisabeta. Au fost mai multe imagini și informații că Meghan nu are o relație bună cu aceasta.
  8. A distrus visul multor fete din Marea Britanie care visau să fie cerute în căsătorie de Harry. Întreaga aristocrație britanică nu o poate ierta pentru asta.
  9. L-a influența pe Harry să renunțe la îndatoririle monarhice.
  10. A plecat în Canada fără să participe la întâlnirea cerută de Regină pentru a se negocia termenii separării.
Pe Prințesa Meghan o așteaptă un viitor nesigur, iar britanicii nu o vor ierta niciodată pentru că a fugit de pe insulă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Răzbunarea, arma prostului. Mașina unui polițist de la circulație, incendiată de un șofer rămas fără carnet

* VIDEO. Un bărbat și câinele său, salvați de pompieri dintr-un lac înghețat. Imagini tulburătoare

* Adevărul despre Bucovina de Nord și motivul crizei diplomatice declanșate de Zelenski

* 50 de români, în epicentrul epidemiei de gripă! Filarmonica din Timișoara a concertat în Wuhan, orașul închis

* Cum se extinde coronavirusul în lume. România ia primele măsuri de prevenire a epidemiei de pneumonie care face ravagii în China

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here