Un bordel din Viena e mai responsabil decât Parlamentul României: stimulează vaccinarea, nu o descurajează

0
1405

În contextul pandemiei de Covid-19, un bordel din capitala Austriei vine cu o ofertă neașteptată pentru clienți. Conducerea stabilimentului a anunțat că oferă 30 de minute gratuite cu „o damă la alegere”, în cazul în care clientul se vaccinează anti-Covid la centrul din incinta bordelului.

Inițiativa bordelului vienez este o acțiune de marketing, dar se înscrie și în linia responsabilității pro-vaccinare. Prin comparație, Parlamentul României arată maximă iresponsabilitate de mai multe săptămâni, de când tot amână adoptarea legii privind introducerea certificatului verde.

Rata de vaccinare în Austria este printre cele mai scăzute din Europa de Vest, dar mult mai mare decât cea din România. Aproximativ 64% din cetățeni austrieci sunt vaccinați cu schema completă, iar cei fără certificat verde nu pot intra în cafenele, restaurante și saloane de înfrumusețare.

În acest context, bordelul din Viena oferă vaccinări împotriva Covid-19 și vouchere pentru o vizită gratuită celor care se vaccinează acolo, potrivit Sky News.

Fun Palast speră astfel să contribuie la creșterea ratei de vaccinare, dar și să-și mărească numărul de clienți, care s-a redus din cauza pandemiei.

După o doză de vaccin, vizitatorii primesc o sesiune gratuită de 30 de minute cu o fată la alegere. Bordelul încurajează bărbații și femeile să-l viziteze pentru vaccinări, în această lună.

„Din cauza pandemiei, am înregistrat o scădere cu 50% a numărului de clienți, iar cu această inițiativă sperăm să ne revenim”, a precizat Fun Palast într-un comunicat.

Un bărbat pe nume Gerhard, care a vizitat bordelul, a spus: „M-aș fi vaccinat oricum, dar noile restricții au accelerat puțin lucrurile. Și din moment ce un cunoscut de-al meu a organizat această acțiune, m-am gândit să merg. Cred că este în regulă să faci asta, pentru că aduce o contribuție în direcția dorită – aceea de a pune capăt pandemiei”.

Peter Laskaris, managerul Fun Palast, a declarat pentru Reuters: „Practic, m-am uitat la statistici și am citit că avem nevoie de aproximativ 70-75% vaccinați pentru a ajunge la imunitatea colectivă, dar în prezent suntem doar la 63%. Am observat în statistici că foarte mulți bărbați refuză vaccinarea sau nici măcar nu știu că se pot vaccina. Și din moment ce aceștia sunt publicul nostru, am decis să înființăm un centru de vaccinare aici”.

Cancelarul Alexander Schallenberg a spus că cele mai recente restricții din Austria vor rămâne, probabil, în vigoare și în perioada sărbătorilor de iarnă.

Austria a raportat sâmbătă 9.943 de cazuri de Covid în 24 de ore.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cîțu le-a sugerat PSD-iștilor că, dacă nu-l acceptă pe el, atunci să pună premier de la ei, numai să nu fie Ciucă sau alt PNL-ist! Se teme că pierde șefia partidului

* PNL a decis, prin vot (48-22), să negocieze o guvernare cu PSD. Termen: două săptămâni. Refacerea coaliției cu USR rămâne varianta de rezervă

* CULISE. Cîțu și consilierul său Muraru au declarat că vor cu USR, dar au votat ca PNL să guverneze cu PSD!

* VIDEO. Cîțu spune că USR e de vină pentru aducerea PSD la guvernare! „Au dat mâna cu PSD, n-au mai vrut să dea mâna cu noi”, zice Cîțu, în timp ce strânge mâna PSD

* Momente comice la Antena 3: un lider sindical a fost scos din emisie, de soția unui PSD-ist, când a spus că miniștrii propuși de PSD sunt incompetenți

* Domnule Cîmpeanu, când mai intră elevii la ore dacă rezultatul unui test durează 20 de minute?

* Idioți planetari: pelerini români fals vaccinați au răspândit virusul pe Muntele Athos! În Italia, românii se laudă că au dat acasă „o șpăguță” și și-au scos certificate false

* Incredibilul caz al Lidiei Buble. Sfătuită de un interlop după ce a fost prinsă băută la volan, sora mogulului media afiliat PSD a mituit polițiștii, însă anchetatorii au absolvit-o de acuzații!

* FOTBAL. Câștigătoare a Ligii Campionilor, lovită cu ranga peste picioare la comanda colegei care-i vâna locul în echipă. Agresoarea a fost arestată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here