Acasă Infracțiuni "Umblă Moartea liberă pe străzi, eliberată de Dragnea şi Nicolicea". USR cere...

„Umblă Moartea liberă pe străzi, eliberată de Dragnea şi Nicolicea”. USR cere abrogarea Legii recursului compensatoriu

Deputatul Stelian Ion (USR) a anunţat că partidul său „aproape a finalizat” un proiect de lege prin care ar fi abrogat „monstruosul recurs compensatoriu”, lege prin care au fost eliberaţi din închisori aproximativ 11.000 de deţinuţi.
„Umblă Moartea liberă pe străzi, eliberată de Dragnea şi Nicolicea, iar noi stăm cu mâinile-n sân! Am redactat deja Legea pentru abrogarea monstruosului «recurs compensatoriu». Astăzi îi dăm forma finală şi o depunem la Parlament. Sper să găsim pe cineva pe la secretariat”, a scris ieri, pe Facebook, Stelian Ion, de profesie jurist.

Deputatul USR face şi câteva precizări despre Legea recursului compensatoriu. „Ca să fie clar: propunerea a venit de la guvern cu un filtru judiciar, era o formă a liberării condiţionate, dar a fost măcelărită de Nicolicea în Camera Deputaţilor. Ne-am opus, am încercat să o îmblânzim cu amendamente, am atacat-o la CCR, dar degeaba. A ieşit o lege criminală, dar «constituţională». Dacă vrem să nu mai moară oameni nevinovaţi, trebuie să o abrogăm în regim de urgenţă! Da, în cazul ăsta ar trebui dată o ordonanță de urgență de abrogare, pentru că este ditamai urgenţa: mor oameni, sunt violate femei, sunt tâlhăriţi românii pe stradă de infractori eliberaţi înainte de termen, fără discernământ”.

Stelian Ion aminteşti şi că UDMR voia să permită eliberarea mai multor deţinuţi. „Trebuie făcută o precizare: dacă era după UDMR, în loc de 6 zile, infractorii primeau un «cadou» de 9 zile reduse la fiecare 30 executate! Cetăţeni români de etnie maghiară, de asta i-aţi votat pe indivizii ăştia? Să-i scoată pe criminali să ne omoare pe străzi?!”

CITIŢI ŞI:

Tudorel Toader zice că nu din cauza lui sunt omorâți și violați românii. Ministrul e mincinos și laș: recursul compensatoriu a fost impus de guvernarea PSD-ALDE, din care face parte!

Eşti complice, Tudorele! Iată ce-a ieşit din mâna ta: fiu căsăpit sub ochii tatălui cu 11 lovituri de cuţit!

VIDEO. Imaginile cu crima din Mediaş. Cine plăteşte pentru invazia infractorilor „lui Tudorel Toader”?

Asasinul din Mediaş, prins la Blaj. Primele POZE cu criminalul şi victima sa. O nouă nenorocire „marca Tudorel Toader”

Crima de la Borşa: şi ucigaşul, şi victima au ieşit din puşcărie mai devreme, beneficiind de clemența PSD-ALDE

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările