Turcescu, replica pentru ziaristii.com despre „atacul voalat” la Kovesi: „Toţi s-au aliniat trendului în căutare de simpatie”

1
2240
Robert Turcescu

Robert Turcescu, parlamentar PMP, a reacţionat în urma unui articol publicat pe ziaristii.com pe tema comentariului său legat de anchetarea lui Kovesi de către magistraţii înrolaţi politic în tabăra PSD-ALDE.

În articolul cu titlul „Robert Turcescu, atac voalat la Kovesi pe tema anchetării ei de către <<Secţia lui Tudorel>>: <<Joc politic previzibil…>>„, era citată reacţia deputatului PMP „la cald”.

„După victimizare urmează o candidatură, nu? Joc politic previzibil…”, a scris ieri noapte Turcescu, pe pagina sa de Facebook.

Azi, Robert Turcescu a reacţionat pe pagina de Facebook a jurnalistului Laurenţiu Ciocăzanu faţă de felul în care a fost interpretată opinia sa de către autorul articolului. Iată comentariul său:

„Dacă asta e <<atac voalat>>, ce naiba să mai zicem despre <<apărarea voalată>> pe care o făceau unii dintre cei care sînt azi mari fani Kovesi pe vremea USL? Uite, spune-i lui Niky Păsărin, no joke, ăsta văd că e numele autorului articolului 🙂, că eu mi-am exprimat un punct de vedere despre ce cred că ar putea urma în viitoarea carieră a doamnei Kovesi. Pe care o văd politică (despre cariera zic!). Deci, ca să recapitulam, comentariul meu n-a fost nici negativ, nici pozitiv. A fost, dacă vrea Niky Păsărin să priceapă şi să creadă, anticipativ. Cît despre faptul că am fost <<singura voce din Opoziţie care a comentat>> pînă aici îi dau dreptate autorului: restul s-au aliniat trendului în căutare de simpatie. Eu încă mai cred că <<uniţi în cuget şi-n simţiri>> e un vers din alte timpuri. Hai, să fim sănătoşi, că la tăţi ni-i greu, vorba cîntecului…”

CITIŢI ŞI:

Robert Turcescu, atac voalat la Kovesi pe tema anchetării acesteia de către „secţia lui Tudorel”: „Joc politic previzibil…”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here