Tremură gaşca Savonea&SS-Gestapo! „Monstrul” pe care l-a servit piere, Justiţia se raface pe axa SUA-UE

4
2731
"Vine ea şi vremea ta!" - slogan de la proteste pro-justiţie

Insistenţa cu care Lia Savonea doreşte s-o pună pe Adina Florea în fruntea „SS-Gestapo” este proba indubitabilă că şefa CSM serveşte mai degrabă interese străine destinului european al României, nicidecum interesul însănătoşirii democraţiei prin lege.

Azi însă, gaşca Savonea-SS&Gestapo a primit încă o lovitură dură: Cătălin Predoiu, noul ministru al Justiţiei, şi ambasadorul SUA la Bucureşti au bătut palma pentru refacerea sistemului sabotat din interior de cozile de topor ale clanurilor de tip mafiot.

Hans Klemm şi Cătălin Predoiu

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, s-a întâlnit, joi, cu ambasadorul SUA Hans Klemm, la cererea acestuia, pentru un schimb de vederi legat de agenda ministerului și cooperarea judiciară internațională româno – americană, anunță Ministerul Justiției.

Cele două părți au exprimat faptul că refacerea legilor justiției și finalizarea codurilor penale sunt obiective esențiale în perioada care urmează și a fost subliniată importanța restabilirii capacității parchetelor de a combate criminalitatea de toate tipurile, cu respectarea drepturilor și garanțiilor procedurale, precizează sursa citată.

Aripa anti-occidentală care a penetrat justiţia română n-a avut noroc nici cu predecesoarea lui Predoiu, Ana Birchall. Deşi a venit pe filieră PSD la Justiţie, Birchall a acţionat mai degrabă ca om al Opoziţiei, decât al găştii Dăncilă.

Tocmai din acest motiv, PSD-iştii conduşi acum de Viorica Dăncilă au „executat”-o pe Birchall, excluzând-o din partid fără niciun motiv serios.

Birchall o face praf pe Dăncilă

De altfel, Ana Birchall nu i-a rămas datoare celei aduse de Liviu Dragnea în fruntea Guvernului, cu scopul clar de a-i executa comenzile de atac la statul de drept şi la Justiţie.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Ana Birchall a ridiculizat-o pe Dăncilă.

„Păi doamna Dăncilă, era în fișa postului de ministru al justiției să vorbesc despre justiție, despre nenorocirile pe care le-am găsit în legile făcute și în timpul mandatul dvs. de «Comisia specială Iordache» de exemplu, despre asaltul asupra justiției, că doar nu era să vorbesc despre vreme sau despre broșe….”, a scris Ana Birchall pe Facebook.

Postarea integrală a fostei şefe de la Ministerul Justiţiei

Ana Birchall îi râde în faţă PSD-istei şefe
  • „În «prea marea sa înțelepciune», ca sa nu spun altfel, pentru a justifica execuția mea din partid, d-na Dăncilă afirma:
    «După alegerile europarlamentare, am hotărât cu toții că nu mai discutăm despre justiție, guvernul nu va interveni în niciun subiect legat de justiție. Ne-am învățat lecția şi nu vrem să mai repetăm greșelile făcute. Doamna Birchall a ieșit în spațiul public cu teme legate de justiție și acest lucru i-a deranjat pe colegi.» «Faptul că a ieşit pe declaraţii pe justiţie fără să aibă acest drept, această posibilitate. Faptul că noi am înţeles votul de la europarlamentare şi de atunci nu am mai vorbit despre justiţie».
  • „Păi doamna Dăncilă, era în fișa postului de ministru al justiției să vorbesc despre justiție, despre nenorocirile pe care le-am găsit în legile făcute și în timpul mandatul dvs. de «Comisia specială Iordache» de exemplu, despre asaltul asupra justiției, că doar nu era să vorbesc despre vreme sau despre broșe….”
  • „Cât despre «Ne-am învățat lecția şi nu vrem să mai repetăm greșelile făcute», tocmai asta am făcut în calitate de Ministru al Justiției: am respectat votul românilor de la referendum care ne cerea să punem punct greșelilor făcute în trecut în Justiție, să oprim asediul nefast asupra justiției și să începem să recâstigăm încrederea românilor că justiția și domnia legii chiar sunt respectate și aplicate”

De ce ales Savonea să servească un monstru?

Adina Florea şi Lia Savonea, un tandem periculos pentru justiţie

Ana Birchal i s-a opus din greu Liei Savonea, şefa CSM, în încercarea disperată şi parcă teleghidată dinspre răsărit a acesteia de a o instaura pe procuroarea Adina Florea, din Republica Mazăre, la şefia unui monstru judiciar.

De ce au băgat-o pe mânecă Lia Savonea, Adina Florea, fostele şefe ale CSM din anturajul PSD-ALDE, magistraţi cu influenţă aflaţi în solda clanurilor? Simplu: pentru că SUA, UE, preşedintele Iohannis, noul ministru al Justiţiei, asociaţiile oneste ale magistraţilor, nu cele lăudate de presa rusă – aceştia şi nu numai au un plan clar acum: refacerea legislaţiei din justiţie mutilate de PSD-ALDE.

Pe listă se află şi celebra Secţie Specială pentru Infracţiunilor din Justiţie (SSIJ), denumită mult mai popular şi mult mai potrivit „SS-Gestapo”.

Organismele europene, Comisia de la Veneţia, Comisia Europeană, grupul GRECO al statelor europene care luptă împotriva corupţiei au cerut în cor desfiinţarea acestui monstru judiciare creat de un infractor care a condus provizoriu România.

Lia Savonea n-a ascultat de nimeni, în schimb s-a făcut preş în faţa „monstrului” şi a celui care l-a creat politic printr-o lege votată de majoritatea PSD-ALDE. De ce a făcut şefa CSM o astfel de monstruozitate?

Numai serviciile secret pot şti, explicaţii normale nu există. Ceva o leagă pe Savonea de cercuri obscure, care par să-i fi dirijat mişcările şi deciziile exact în direcţia opusă unei justiţii independente.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Să râdem de escrocul caraghios! Cumpănașu: „Președintele României va fi dat de spartanii-cumpănași”

* Marea curăţenie. Zboară Olguţa, Mădălin Voicu, şefi de la Interne… Decis să „radă” răul din rădăcină, premierul Orban continuă în forţă „depesedizarea” instituţiilor. În paralel, miniştrii scot la iveală secretele murdare ale fostelor guvernări

* Au prins-o: ea a dat ordinul de atac în 10 august! Carmen Dan ar fi fost în contact şi cu huliganii, printr-un subsecretar de stat din MAI!

* VIDEO. CTP spune adio emisiunii cu Prelipceanu, de la Digi 24!

* Cea mai bună veste pentru USR-PLUS

* Un nou „caz Sorina”, în Caraş Severin! Încă o asistentă maternală blochează, în faţa casei, o sentinţă definitivă de adopţie

* Caramitru îndeamnă USR-iștii să voteze cu Iohannis și critică strategia lui Barna

* VIDEO. Momentul în care Cioloş îl întrerupe pe Barna, spunând: „Cred că e timpul să spunem clar că sunt două partide în alianţa USR-PLUS. Ca să fie clar!”

* Lecţia lui „Dan Barna al Spaniei”: „Demisionez din partid, din Parlament şi ies definitiv din politică”. Mesajul emoţionant al lui Albert Rivera, după scorul prost la alegerile de duminică

* Tăpălagă îl pune la punct pe Ghinea (USR): „Pe Barna nu l-a învins nici sistemul, nici Dăncilă sau Iohannis, ci chiar alegătorii lui”

 

4 COMENTARII

  1. Justitia contine persoane care au facut un imens rau Romaniei, slujind interesele mafiote si antioccidentale, FARA JENA. Acea parte a justitiei este protuberanta mafiei. Ar trebui identificati acesti justitiari ticalosi si deferiti justitiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here