Tel Drum, primul tun al anului: contract cu CJ Teleorman pentru drumurile „furate” din bani europeni!

0
1188

Tel Drum dă primul tun al anului: în data de 11 ianuarie 2019 a încheiat un contract de peste zece milioane de lei cu Consiliul Județean Teleorman!

Conform liberinteleorman.ro, contractul prevede modernizarea a două drumuri județene, 506 şi 701, „deja furate”, deoarece cele două drumuri au făcut parte din raportul OLAF privind fraudarea de fonduri europene.

„Oricât de rău ar merge lucrurile în România, cifrele arată bine. Cifrele Tel Drum, desigur! E drept că anul trecut, avântul companiei profitabile mai scăzuse, pe fondul unei insolvențe impuse, însă nici n-a început bine anul, că Tel Drum recuperează.

Primul tun al anului 2019 este și cel mai amuzant, pentru că lucrarea pe bani publici câștigată de Teldrum pe data de 11 ianuarie 2019 este, în fapt, o lucrare de modernizare a drumurilor județene 506 și 701, ambele fiind drumuri incluse în raportul OLAF referitor la acea fraudă din fonduri europene, despre care ziarul nostru a mai relatat. Pentru că proiectele tehnice ale celor două drumuri au fost falsificate, în vederea maximizării accesului la bani europeni și a minimizării efective a cheltuielilor.

Practic, Tel Drum are acum datoria, dar și plăcerea, de a remedia niște probleme apărute chiar la drumurile construite tot de specialiștii companiei, dar atunci pe bani europeni. Acum, ca să nu mai deranjeze forurile europene sau ca să nu mai fie deranjată de ele, compania Tel Drum s-a hotărât să se limiteze la Consiliul Județean Teleorman, care pur și simplu nu-i poate refuza nimic. Căci lanțul slăbiciunilor teleormănene e extrem de strâns în această perioadă.

Vorbim, deci, despre un contract de modernizare a drumurilor fraudate din județ, în valoare de 10.351.298 lei. Având în vedere și firmele-satelit pentru Tel Drum, înființate chiar de către acționarii companiei-mamă, putem preconiza încă de pe acum că banii publici ai Teleormanului intră într-o zodie tare periculoasă!”

Reamintim că Liviu Dragnea, asupra căruia planează bănuiala că este adevăratul proprietar al Tel Drum, a apreciat într-o postare pe pagina sa de Facebook că „viitorul sună bine”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here