Tăriceanu se pregătește să dispară. Se întoarce cu fața către PSD ca să scape de anticipate

10
7263
Calin Popescu Tariceanu
E cam trist CACPT...

Călin Popescu Tăriceanu se întoarce la PSD, marea lui dragoste. Spectrul alegerilor anticipate îl sperie și par a anunța sfârșitul pentru partidul său și pentru controversata sa carieră politică.

ALDE critică marţi afirmaţiile prim-vicepreşedintelui liberal Rareş Bogdan despre anticipate şi susţine că nu se asociază „unui asemenea plan care e clar că va împinge România într-o perioadă de instabilitate politică din care românii nu au nimic de câştigat”, anunță Agerpres.ro.

„Le reamintim celor din partidul de guvernământ că au primit votul nostru la învestire ca să guverneze şi nu ca să introducă teme parazitare în societate” se anunță într-un comunicat ALDE.

Ce mai spune comunicatul ALDE, reacție la declarația lui Rareș Bogdan:
  • Declaraţiile prim-vicepreşedintelui PNL cu privire la iminenţa alegerilor anticipate nu fac decât să creeze nervozitate în societate şi îngrijorare în mediul de afaceri.
  • Atunci când era în opoziţie, PNL vorbea despre nevoia de predictibilitate în mediul de afaceri. Ce s-a schimbat în mai puţin de o lună şi jumătate?
  • Asemenea declaraţii nu fac decât să determine companiile prezente în România să îşi amâne investiţiile şi planurile de dezvoltare.
  • Fiecare declaraţie nu face decât să alunge investitorii şi să lipsească românii de noi locuri de muncă.
ALDE anunţă că „nu intră în asemenea aventuri politice doar pentru ca un partid să îşi mai mărească cu câteva procente zestrea electorală”.

„Nu ne asociem unui asemenea plan care e clar că va împinge România într-o perioadă de instabilitate politică din care românii nu au nimic de câştigat. Dacă prim-vicepreşedintele partidului de guvernământ vrea să compenseze lipsa de experienţă prin acţiuni teribiliste şi instaurare de haos, sperând că pescuitul în ape tulburi e o soluţie, noi nu intrăm în asemenea joc”, se mai arată în comunicatul partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Rareş Bogdan a declarat, la Digi 24, că „cel târziu în aprilie vom avea alegeri anticipate”. UDMR și PMP au anunțat că susțin acest demers al liberalilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Chițoiu, țuști la reanimare ca să scape de procurori! Abuzurile continuă la Spitalul Floreasca

* Avertismentul unui agent secret: „Putin gândește cu 10 pași înaintea Vestului“

* Băsescu despre finala Iohannis-Dăncilă: „Eşti Steaua din 1986, ai meci cu Foresta Fălticeni şi îi dai 7-0; nu te acoperi de glorie”

* Iliescu e șocat că a rămas fără sinecură: „E o porcărie inadmisibilă! Renunțăm la Revoluția română, la studierea ei?!”

*„Kovesi al Columbiei”, lichidat în plină stradă. Procurorul era expert în lupta contra crimei organizate

* Profitorii Revoluției urlă la Orban să le dea Institutul înapoi! Voican și Roman nu pot trăi fără sinecura iliesciană

10 COMENTARII

  1. Câtă vreme Alde Europa rămâne în viață, și Alde România intră în congelare, adică sprijină pe ascuns PNL 1875 și speră să ajungă iar la guvernare. Cu cine? Vedem.

    La Mulți Ani Redacției ziaristii.com! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here