Tăriceanu, afară din Europa! Liderul ALDE din Parlamentul UE s-a săturat de aliatul său din România care susţine atacul de tip mafiot la statul de drept

1
3202

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European nu mai are răbdare cu clanul de tip mafiot condus de Călin Popescu Tăriceanu. Votul în favoarea infractorilor dat ieri de parlamentarii ALDE România (alături de cel al PSD, plus parlamentari ai Minorităţilor, UDMR, PMP şi ProRomânia) a atras un avertisment dur din partea lui liderului european.

Într-o postare pe pagina sa de Twitter, Guy Verhostadt a somat conducerea ALDE Europa (din care face parte şi ALDE România) să excludă partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, urmare a direcţiei în care acesta târăşte România împreună cu Liviu Dragnea şi UDMR.

„Din păcate, situaţia din România regresează. ALDE Group a decis la începutul lunii aprilie să excludă ALDE Romania. Ne aşteptăm ca şi ALDE Party (n.r. – ALDE Europa) să ia aceeaşi decizie şi să excludă ALDE România din mişcarea noastră cât mai curând posibil”, a scris Verhofstadt pe Twitter.

1 COMENTARIU

  1. Sigur Alde şi PMP şi Pro România au același punct de vedere cu PSD. Hoarda de vrăjmași vede numai furtul direct din orice Trezorerie. A nu deține firme ca politician în sistemul nord american este o împietate. Țările third country nation nu pot fi construite numai de mediul privat. E nevoie de firme multe care să conceapă un plan economic pe 35-45 de ani. Nu poți fura direct din casieria unei primării cum se întâmplă numai în Moldova. Principiul de agonisire e fatal delatorilor. Mie îmi pare rău de PSD dar nu voi salva corupții. Familia Simion Ioan din Argeş a fondat Partidul Național Liberal. Dar până în anul 2019 din anul 1848 Simion Bărnuțiu abia atâta bunăstare am creat în lege. Popor sau Masonerie am fost mereu şi mereu.

    Spectacolul plin de sânge ne aşteaptă. Masonii au construit legea pentru marii francmasoni. Binele a fost creat şi prin apariția ziarelor şi televiziunilor. În sistemul nord american, dacă plec în Salt Lake City voi scoate dolarii din afara Americii dacă nu construim autostrăzile necesare lui Ford Company Craiova.

    Cine vede ce scriu s-a îngălbenit.

    Mormon *33 Olivian Simion

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here