Tânăr, 20 de ani, fără alte boli, mort de Covid. Nevaccinat…

1
749

Pandemia face din nou ravagii. Cifrele au crescut alarmant nu doar la noi persoane infectate (peste 7.000) sau internate la Terapie Intensivă (peste 1.000), ci și la decese (peste 100 pe zi). Iar nenorocirile nu-i ocolesc nici pe cei tineri.

În ultimel24 dore, în România, au murit 113 persoane din cauza Covid-19. Printracestea, și un tânăr d20 dani din județul Timiș.

Bărbatul nu avea altboli, potrivit Grupului dComunicarStrategică (GCS). Dar nici nu era vaccinat împotriva Covid-19.

În ultimel24 de ore, decesele au fost distribuite astfel, pe categorii de vârstă:

  • 20-29 de ani: 1
  • 30-39 de ani: 4
  • 40-49 de ani: 6
  • 50-59 de ani: 14
  • 60-69 de ani: 20
  • 70-79 de ani: 35
  • peste 80 de ani: 33.

Potrivit medicilor, pest90% dintre pacienții Covid-19 carau nevoidinternarîn spital sunt nevaccinați.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

 * Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* Avocata Șoșoacă a pierdut toate procesele de pandemie: nicio amendă anulată, nicio restricție blocată! Într-un caz s-a făcut de râs, greșind procedura

* Minciunile Danei Budeanu, demascate prin comunicat de Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU)

De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

* Iohannis: „Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis. Îl încurajez să continue” / „Cine mai înţelege reacţiile lui Ludovic?”

* Stelian Ion: „Lupta lui Iohannis cu PSD-ismul a fost de fațadă. «Premierul de la Grivco» ne-a înșelat pe toți. E USL-ist pursânge și adevăratul artizan al USL 2.0”

* Mihai Șora către liberali: „Votați-l pe Orban! Nu dați vrabia din mână pe cioara nebună de pe gard!”

Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

* Patru fotografii cu lideri USR-PLUS spulberă noua minciună a lui Cîțu: „Nu i-am văzut în centrele de vaccinare, mă ocup doar eu”

* Cioloș l-a învins pe Barna în turul 1: 46% – 43%! Diferență de 707 voturi. Șefia USR-PLUS va fi decisă în turul 2

* Cumnatul lui Adrian Năstase, vizat de procurori în cazul falimentului City Insurance. Dan Odobescu împrumuta fictiv compania de asigurări și lua dobânzi reale de zeci de milioane de euro

* La temelia „partidului lui Dragnea” stă gruparea pușcăriașului Dorin Lazăr Maior, îmbogățit pe baza certificatelor de revoluționar

1 COMENTARIU

  1. Modul cum se pune problema este complet gresit. Degeaba are 20 de ani si fara alte boli daca nu s-a protejat, a stat bot in bot cu altii infectati, nu a respectat reguli elementare. O stire spectaculoasa ar fi daca unul izolat de lume, singur in pustietate s-ar imbolnavi de COVID. V-ati uitat cumva de curiozitate cati tineri poarta marca corect, sau mai rau daca o poarta? In momentul in care s-ar face analiza epidemiologica s-ar vedea cum a fost infectat. Evident ca de un bolnav ca doar nu i-a sunat COVIDul la usa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here