SURSE. Exit-poll, ora 15.00: PSD 30,8%, PNL 30,6%, USR-PLUS 14,7%. PMP, Pro România și AUR sunt în jurul pragului de 5%

1
5166
Ludovic Orban - Marcel Ciolacu

PSD și PNL erau cap la cap la ora 15.00, în exit-poll-ul realizat de CURS-Avangarde, susțin jurnaliștii de la Adevărul.ro. Cu o oră în urmă, la 14.00, PSD avea un avans de trei procente (31% – 28%), conform surselor Ziaristii.com.

Lupta pentru primul la alegerile parlamentare 2020 se duce între PSD şi PNL, confirmă exit-poll-ul CURS-Avangarde de la ora 15.00, cu 6 ore înaintea închiderii urnelor.

Alianţa USR-PLUS e bătută în cuie pe locul 3, dar procentele sunt în mișcare, mai ales că votul de seara și cel din diaspora pot schimba multe.

Și pe cifrele citate de Adevarul.ro, AUR – partidul naționalist de sorginte rusească – e cotat cu șanse de a intra în Parlament, fiind cotat la 4,8%.

Exit-poll CURS-Avangarde, ora 15.00

  • PSD ………….. 30,8%
  • PNL ………….. 30,6%
  • USR-PLUS …. 14,7%
  • UDMR …………. 5,9%
  • PMP ……………. 5,0%
  • Pro România … 5,0%
  • AUR ……………. 4,8%

Adevarul.ro mai furnizează o situație, cea de la ora 14.00, dar aceasta are o credibilitate extrem de redusă, pentru că nu e logică. PNL (32%) era dat cu 3 procente peste PSD (29%), iar USR-PLUS avea 17%. Greu de crezut că trendul votului între orele 14.00 și 15.00 ar fi basculat de la PNL la PSD! Toate argumentele sociologice susțin o scădere constantă a PSD și o recuperare puternică, după-amiază, a PNL și a USR-PLUS.

Așadar, pentru ora 14.00 dăm credit surselor Ziaristii.com: PSD 31%, PNL 28%, USR-PLUS 16%.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Unde-i batistuta???… unde-i limbricul de Oreste???… unde-s păcălicii din redacțiile prăfuite…..vom avea un guvern de căcat încă patru ani…și nu se va face nimic… v-au păcălit din nou….de 30 de ani acceasi placă,… fraților cât mai repede dunga din tara asta de căcat…. să-l vedem pe boul Apis din Cluj cum explică cetățenilor eșecul rușinos ale alegerilor…. cum explică faptul că un om a distrus o țară prin închiderea școlilor, piețelor….. orașelor, județelor…..!!!!…cum explică faptul că caracatița interlopilor a pus mâna pe mani vela…..cum PNL a fost distrus de oamenii lui Arafat, Cercel,rafila….cum a mințit boul că dispar pensiile speciale,salariile uriașe ale bugetarilor …. să-l văd cum își pune cenușă în cap…sau poate mai participă la orgiile făcute la Bruxelles. ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here