luni, martie 4, 2024
AcasăNewsȘoșoacă nu știe ce partid conduce: în documente, S.O.S. România respinge "dictaturile...

Șoșoacă nu știe ce partid conduce: în documente, S.O.S. România respinge „dictaturile ruse și chineze”! Putinista a „cumpărat” partidul, dar n-a citit ce scrie în „programul de guvernare” de pe site-ul acestuia

-

În fantomaticul partid S.O.S. România, condus de putinista Diana Șoșoacă, a apărut o situație de-a dreptul caraghioasă. În timp ce ea este o susținătoare frenetică a politicilor criminale ale Kremlinului și se afișează fără scrupule alături de obraznicul ambasador Valeri Kuzmin, fiind o dezagreabilă propagandistă anti-NATO și anti-UE, partidul său face alergie – în documente – la „dictaturile ruse și chineze”!

În „programul de guvernare” (!!!) al partidului S.O.S. România, fondat în 2021 de către conspiraționiștii extremiști și antivacciniști Gabriel Gib, Adeluța Gib și Maricel Viziteu, scrie clar: „locul României nu este de partea dictaturilor ruse și chineze, ci între statele democratice, guvernate de statul de drept”!

Se pare însă că „noua achiziție” Diana Iovanovici-Șoșoacă, instalată președinte (cu soțul ei, Silvestru Șoșoacă, plasat prim-vicepreședinte), n-a reușit să lectureze până acum „cârnatul” kilometric postat pe site-ul S.O.S. România și toate promisiunile mincinoase inserate de „tovarășii” ei.

Astfel, la capitolul „Politica Externă” a României, activiștii S.O.S. România iau act de următoarele aspecte.

- Advertisement -

1. „Politica externă a României se caracterizată prin mediocritate și este gestionată, în mare parte, de personaje fără scrupule, sclavi ai intereselor pe termen scurt. Acest aspect afectează ireversibil, de multe ori, percepţia partenerilor strategici ai ţării.”

2. „Locul României nu este de partea dictaturilor ruse şi chineze, ci între statele democratice guvernate de statul de drept. În loc de retorică anti-UE, să ne aliniem în viitor cu cei care promovează o reformă a sistemului de integrare europeană.”

3. „Ca o iniţiativă de cooperare internaţională care vizează reducerea crizei ecologice globale, ţara noastră ar trebui să caute şi să găsească noi roluri şi aliaţi internaţionali.”

- Advertisement -

Poate va afla și Șoșoacă, în sfârșit, ce conține programul partidului pe care-l conduce! Nu de alta, dar mesajul Senatoarei Urlătoare nu pușcă deloc cu așa-zisul statut și program al S.O.S. România, fiindcă ea a făcut deja primii kilometri de autostradă spre Ambasada Rusiei de la București.

Sunt folosite expresii valabile în trecutul îndepărtat, când visam să devenim membri ai NATO și ai UE 

„Șoșocarii” din S.O.S. România sunt atât de disperați să obțină adeziuni pentru partidul lor, ca să-și asigure de anul viitor un loc în Parlamentul României, încât își anulează practic și propriile simpatii politice: cele pentru Kremlin și Vladimir Putin. Ei pozează în salvatori ai națiunii și vorbesc despre „o reformă a sistemului de integrare europeană, în loc de retorică anti-UE”.

„Șoșocarii” militează împotriva „dictaturilor ruse și chineze”, deși chiar ei sunt cei care promovează activ acestei idei pe unde apucă! Inclusiv la Ambasada Rusiei.

Dincolo de asta, „patrioții” din S.O.S. România reușesc să fenteze și limba română. Iată un exemplu sugestiv de dezacord gramatical impardonabil pentru un partid care se visează la guvernare: „Politica externă a României se caracterizată prin mediocritate”.

În plus, „șoșocarii” dau de înțeles că o parte a programului lor este pur și simplu rupt de realitate, fiind copiat probabil după alte programe politice, din alte vremuri. Cei de la S.O.S. România folosesc expresii valabile în trecutul îndepărtat, când România dorea să devină membră a NATO și a UE. România este însă membră a NATO din 2004, iar a UE – din 2007.

  • „Să ne aliniem în viitor cu cei care promovează o reformă a sistemului de integrare europeană.”
  • „Pe termen scurt și mediu, România trebuie să realizeze standardele pentru integrarea în structurile instituționale europene și euroatlantice. Aceasta este problema noastră fundamentală.”
  • „Pentru a reuși performanța integrării în Uniunea Europeană sunt necesare intensificarea restructurării economiei, eliminarea dezechilibrelor cronice și a celorlalte elemente care ne apropie de condițiile specifice subdezvoltării.”
  • „Susținerea reformelor care favorizează integrarea demnă a României în UE și NATO. Înscrierea pe aceste coordonate ale sistemului relațiilor internaționale reprezintă, pe termen mediu și lung, șansa modernizării societății românești.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* În 2024, Rusia va investi sute de milioane de euro pentru a destabiliza România, avertizează Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării în Moldova

* Ce impostură! Vaticanul: George Simion n-a fost primit în „audiență privată“ de Papa Francisc, așa cum s-a lăudat liderul AUR

* VIDEO. Asta a adus AUR în Parlament! Simion: „Te agresez sexual, scroafo!”. Șoșoacă: „Cară-te de aici, că nu știu ce-ți fac! Fătălăule!”

* Șoșoacă, văzută de „Le Figaro”: „Vulgară, agresivă, injurioasă, brutală, demagogă. Insultă şi vociferează”

* EDITORIAL CARTIANU: O regie ieftină: Șoșoacă și Simion fac scandal pentru Rusia, PSD și infractori

* Ciolacu minte grețos: zice că „nu scapă nimeni de închisoare”, dar legea sa chiar asta face – îi scapă pe marii evazioniști de pușcărie!

* În bugetul pe 2024, suma pentru pensiile speciale crește cu 17% – de la 13 la 15,5 miliarde de lei!

* Jaf pe banii publici: guvernarea PSD-PNL a mărit numărul bugetarilor cu 5.206 în ultimele 4 luni! Creșterea e de 10.717 în ultimele 10 luni

* Speranțe renăscute în rândurile electoratului pro-democrație după formarea Alianței Dreapta Unită – polul care reunește USR, PMP și Forța Dreptei. PSD, PNL și întregul sistem atacă noua alianță

* Legăturile dintre Ungaria orbanistă, Rusia putinistă, Turcia erdoganistă și China lui Xi

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -