#şîeu VOTEZ! Gestul incredibil al lui Ştefan Mandachi faţă de cei 1.000 de angajaţi ai săi, chiar în ziua alegerilor

4
2619
Ştefan Mandachi le-a dat o lecţie politicienilor iresponsabili

Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi a anunţat pe pagina sa de socializare că i-a învoit de la muncă pe toţi cei 1.000 de angajaţi din reţeaua sa de restaurante, special pentru a putea vota. „Să mă înjure pe mine clienții. Ce ar fi așa mare minune dacă azi am fi numărul 1 în Europa la vot?”,  se întreabă Mandachi, în timp ce explică publicului de ce a luat această decizie radicală, care bineînţeles că îl costă la buzunar.

Mesajul lui Ştefan Mandachi, în ziua alegerilor 

 • „1. Astăzi învoiesc 1000 salariați din toate cele 46 restaurante să meargă 40 minute să voteze cu cine vor ei”
 • 2. Am votat în București, deși pe buletin sunt din Suceava, sat Sfântu Ilie (unde votează toți). Deci se poate vota ușor în orice oraș din țară chiar dacă ești în tranzit, indiferent de unde provii! Ieri mă compătimea un amic ca nu sunt în orașul de domiciliu și că nu pot vota! Nu picați în plasă, puteți vota de oriunde. Intră cu tupeu în orice secție îți iese în cale! Eu am votat pe listă suplimentară cu toate formalitățile, în PATRU (4) minute, cu tot cu selfie”
 • „Duminica este cea mai plină zi din malluri pentru orice restaurant din food-court (și pentru orice alt comerciant). Programul este în general 10:00-22:00. Am lucrat #șîeu de dimineața până seara în restaurantele mele în multe duminici. E muncă multă de tot, mai ales că nu găsești oameni cu care să lucrezi. Cu toate astea, dacă un salariat își dădea demisia, era în pauză sau stătea pe tron mai mult pentru că era constipat, ori i se face rău, ceilalți îl înlocuiam. Nu se închidea prăvălia și nu mai murea nimeni pentru o scurtă întârziere”
 • Azi consider că fiecare angajat lipsește 30 minute din locație. Toate cele 46 restaurante Spartan, Hotel + Spa își vor învoi angajații, pe rând, câte unul, timp de 30-40 minute, special ca să meargă la vot! De la manager, la casier sau ajutor de bucătar. Juma’ de oră pentru cinci ani! Merită!”
 • „De ceva vreme, toți antreprenorii plângem în hohote că nu avem forță de muncă. Patroane, învoiește-ți azi, ACUM, juma de oră angajatul să voteze și (poate) vom avea o șansă în plus să nu ne mai plângem de milă în viitor. Du-l tu cu mașina la vot și el va vota cu cine vrea mușchiul lui, nu mai e treaba ta mai departe. Eu nu le-am spus cu cine votez. În toată rețeaua avem spre 1000 de oameni iar dacă astăzi serviciile nu vor fi la înălțime, îmi asum eu vina. Să mă injure pe mine clienții
 • „Dar sunt convins că vor înțelege și o să ne ierte azi”
 • „Provoacă CINCI antreprenori (sau patroni) să-și învoiască AZI angajații pt. juma de oră angajații și să dea provocarea mai departe. Eu provoc pe Dan Pastiu, Dragos Anastasiu, Doru Pelivan , Vasile Armenean, Lorand Szasz. (Aș fi provocat și McDonald’s și KFC dar pe ei îi doare-n baskeți și (cică) așteaptă aprobare de sus, de la corporație). Și nu-s singurii care bagă scuza asta la înaintare”
 • „Dacă ești salariat, arată această postare patronului tău. Să vedem cum te privește în ochi după ce o citește!”
 • „Ce ar fi așa mare minune daca azi am fi numărul 1 în Europa la vot? Cum s-ar uita UE la noi dacă am fi țara in care s-a votat cel mai mult? Vă spun eu: cu mai multă băgare de seamă, cu respect și cu luare aminte. Măcar la capitolul ăsta putem fi fruntea Europei. E simplu rău de tot! E de-abia ora 15:00, mai avem timp”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ziua în care PSD poate ieşi din istorie. Ce scrie presa lumii despre surpriza care-i pândeşte pe Dăncilă&co, la 30 de ani de la căderea comunismului

* Şi Spania votează azi. Extremiştii din Catalunya i-au adus pe val pe extremiştii de la VOX. Persistă semnele blocajului politic din ultimii patru ani

* Ora 14.00: la jumătatea zilei, prezență de 25% – mai bună decât la europarlamentare. Diaspora e dezlănțuită!

4 COMENTARII

 1. ACESTA chiar este un om… MINUNAT (MULTUMIM, Domnule Ștefan Mandachi !): sa renunte la banii (MULTI !!!) pe care i-ar fi adus oooo… DUMINICA-deee…-noiembrie (!) (pr)in lantul-sau-de-restaurante, pentru un obiectiv… CIVIC-PATRIOTIC (!) GENERAL, asta inseamna… A FI DEMN DE RESPECTUL TUTUROR COMPATRIOTILOR, daaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

 2. Ma baiatule tu esti numa pe publicitate, doar nu au program de lucru angajatii de 7 dimineata la 9 seara.
  Care din angajatii tai vrea sa mearga la vot cu siguranta ca are posibilitatea sa o faca fara nici o invoire. Ma faci sa rad le dai 40 minute invoire.
  Mai bine le dadeai toata ziua daca chiar vroiai sa merite.
  Am senzatia ca toate spectacolele publice ce le faci le faci pt promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here