vineri, mai 31, 2024
AcasăOpiniiCiocăzanuScaunul lui Ciordache şi japca lui Daddy

Scaunul lui Ciordache şi japca lui Daddy

-

L-aţi văzut pe cel poreclit „Ciordache” cum stătea înţepenit pe scaunul de şef al Camerei Deputaţilor? Ca la circ! S-a speriat că dacă lasă jilţul liber, pe el se va aşeza un deputat din opoziţie, care va oficializa „dezlipirea” lui Dragnea de scaunul de şef în parlament. Pierderea funcţiei echivalează cu prăbuşirea lui Liviu Dragnea, pierderea puterii PSD-ALDE, căderea guvernului marionetei Dăncilă, liber la puşcărie etc. etc..

În instinctul lui primar, „Ciordache” a făcut ca Toni Greblă, în decembrie 89 (adus acum la guvern să pregătească uciderea democraţiei şi a României, via amnistie şi graţiere). În 22 decembrie 1989, Greblă a pătruns în clădirea şefimii comuniste din Gorj, s-a pus pe scaunul baronului PCR (prim-secretar) şi n-a mai plecat de pe el. Când mergea la WC, cică lăsa şoferul pe scaun, nu cumva să-l scape de sub şunci. Motivul? Cine are scaunul, are şefia. După 29 de ani, Florin Iordache aplică metoda fesenistului Greblă, de la Gorj. Atâta ştiu, atâta pot, aşa s-au umplut de bani, aşa au garantat hoţia din România, prostia, incompetenţa, golirea ţării.

- Advertisement -

Scaunul este simbolul profitorului de ţară. Azi, nu fundul lui Iordache, nici degetul său mijlociu l-a salvat pe Dragnea, ci abuzul „majorităţii” deputaţilor, în frunte cu acest Daniel Suciu. E liderul de grup parlamentar al pesediştilor şi este mai vinovat decât Liviu Dragnea pentru sabotajul democraţiei din România. Căci indivizi „spălaţi” ca el, nu flauşaţi ca şeful lui, trădează mai mult bunul-simţ decât grobienii Teleormanului. Sunt convins că acest Suciu are pe conştinţă istorii penale, altfel n-ar acţiona ca sluga perfectă a baronimii. Să-l ţinem minte, că are profilul celui care se face nevăzut la greu.

Dar când vor pierde tot, vor plăti cu vârf şi îndesat, pe măsura lungirii nenorocirii la care iau parte şi prin scene gen scaunul lui Ciordache. Probabil că vor mai urma şi altele. Vor bloca hotărârea de debarcare din funcţiile de şefi în Camera Deputaţilor a lui Dragnea şi Iordache (au sub control Monitorul Oficia), nu vor ţine cont de vot, vor măslui totul cu şmenuri gen Nicolicea, vor face legea lor, nu legea lege. Ne vor îngropa şi mai mult. Dar nu pe viaţă. Şi repet, cu cât vor lungi boala asta cu ajutorul celor ca Daniel Suciu cu atât vor plăti un preţ mai mare mai târziu.

Între timp, Daddy se bucură de această „japcă” tip Ciumă Roşie. Că tot spune el că Iohannis a vrut să-l debarce prin japcă din fruntea parlamentului. O fi vrut. Dar mult mai japcă e ce face el cu România. Alături de Tăriceanu, Tudorel Toader şi de toată gaşca lor anti-justiţie, practic anti-UE&NATO. Totul e japcă, în ţara asta, din 2016 încoace. Japcă de justiţie, de Europă, de bani publici, de bun-simţ, de adevăr, de onoare şi chiar de demnitate naţională (apropo de spurcarea Centenarului cu Jandragneria născută în 10 august).

- Advertisement -

Scaune ţinute cu dinţii şi japcă anti-Europa. Asta ne oferă Daddy de doi ani. Dar miroase în aer că japca lui mai ţine doar puţin. I-a trecut glonţul pe la ureche, în Camera Deputaţilor. Probabil că va reveni pe scaunul de sub dosul ciordăchesc. Dar nu cred că pentru multă vreme. Iohannis nu de fraier a cerut opoziţiei să mai „tragă o dată” debarcarea sa de la şefia Camerei. Şi nu aiurea a ieşit la bătaie cu baioneta sătulă de infractori şi penali. Ci că ştie mai mult decât spune. Sau măcar poate vrea să joace pe cartea „ori ori”. Ca să se-aleagă apele. Decât japca lui Dragnea, atunci mai bine japca lui Iohannis.

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Ziua buna, mi-era dor de comentariile d-voastra de la Jocuri de Putere, ma bucur ca v-am regasit aici. Eu inca astept Trupa de Soc sa se intoarca la Jocuri de Putere!!! Aveti mare dreptate, este o clica acolo in Parlament ca ma tot mir cum s-au putut aduna acolo atatia ne-patrioti, sa faci asa ceva tarii tale este ceva ingrozitor si sper ca toti astia care o sapa vor plati, in curand, si greu de tot!!!! Si mai sper ca poporul sa se trezeasca si sa-i arunce ca pe o masea stricata!!!

  2. Domnule, e absolut cuprinzator si foarte expresiv textul articolului, legat de intepenirea psd-ului la putere, dar ce ma scoate cel mai tare din sarite, pe langa durerea atator luni de suparare pricinuita de modul de guvernare PSD din 2016 incoace, este modul golanesc in care este denigrat Johannis. Oare chiar nu se poate spune clar in spatial public ca Johannis nu e mafiot si ca situatia lui e lamurita? Cum e posibil sa se lase la discretia acestor mafioti dovediti dreptul de a ataca in om onorabil ca Johannis? Pai ce sa mai creada masele largi, daca si in neamt e balacarit ca la usa cortului? PSD intinde pecinginea mizeriei morale peste tot, dupa ei nici UE, nici SUA nu au onorabilitate, asa ca ei pot sa se lafaie in infractiuni, ca doar n-or fi mai prejos…au rezolvat toate cele, au construit autostrazi, spitale, cai ferate, nave, etc si le-a ramas sa se alinte ca nu-s mai hoti ca altii !!!!

  3. Foarte ciudat! In aceeasi doua gesturi de genul care ,,apuca primul”! Si ambele petrecute la primele ore ale diminetii.Prima intamplare e cea cu iordache care a plecat de-acasa devreme ca sa ocupe primul scaunul de prezidiu,sa fie sigur de planul sau. A doua intamplare e despre exprincipele nicolae,nepotul Regelui Mihai. Vazand ca nu e invitat oficial la parastasul de 1 an al Regelui Mihai, exprincipele nicolae se porneste la drum sa ajunga primul in catedrala unde se savrsea slujba de pomenire.Era asa grabit sa intre in interiorul catedralei ca sa fie sigur de locul ocupat. Dintre cele doua situatii exprincipele putea evita elegant problema de familie si pe cheltuiala proprie avea posibilitatea sa organizeze un parastas pentru pomenirea Regelui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -