Război total în Parlament. Opoziţia: Dragnea și Iordache au fost demişi! „Mitralieră”: „Lăsați-mă cu poporul!”

5
3357

Opoziţia a declanşat în Parlament procedura de demitere din funcţie a lui Florin Iordache, marioneta lui Dragnea. Mişcarea are sens pentru că, odată demis Iordache, Dragnea e ca şi demis şi el de la şefia Camerei Deputaţilor, prin puterea regulamentului camerei inferioare a Parlamentului.

În atmosfera de bâlci din şedinţa de azi s-au decantat vocile „greilor” pro-Dragnea, printre care Cătălin Rădulescu, zis şi „Mitralieră”. Acesta a strigat: „Lăsaţi-mă, mă, cu poporul!”.

Într-o filmare transmisă în direct pe Facebook, deputata USR Cosette Chichirău susţine că blocajul durează de mai bine de o oră şi jumătate, timp în care aleşii PSD s-au ocupat intens de blocarea supunerii la vot a solicitării opoziţiei, relatează Digi24.ro.

„Încercăm să obţinem un vot, doar atât. Până acum nu au avut nicio problemă să supună la vot orice venea de la opoziţie pentru că pur şi simplu respingeau”, comentează Cosette Chichirău, în timp ce filmează.

La acest moment, opoziţia consideră că votul a avut deja loc şi că Iordache şi Dragnea sunt demişi din funcţii.

La acest moment, Iordache dă declaraţii şi spune că opoziţia a încălcat regulamentele. PSD şi ALDE nu mai au majoritate în Camera Deputaţilor, iar azi puterea nu a avut suficienţi deputaţi la şedinţă, ceea ce a permis opoziţiei să pornească atacul pentru demiterea lui Dragnea şi Iordache.

5 COMENTARII

  1. In 1989 cand nu credeam ca voi mai avea zile sa vad lumea fara Ceausescu. Astazi am sentimentul ca nu voi mai avea zile fara acesti indivizi. Sa dea Dumnezeu sa ma insel si acum, asa cum m-am inselat in 1989!

  2. Doamne, chiar mereu ma gandesc cum de nu se organizeaza ceva prin care niste oameni ageri la minte sa puna la punct aceasta clica de oameni lipsiti de scrupule aflati la butoane in Romania. Chiar sa nu avem atata vana in noi??? !!!

  3. Dupa cum sunt promovati si tinand cont de asemanarea ca intelect cat si a fizionomiei putem spune ca viitorul tarii sunt noul cuplu de ceausesti ai Romaniei nicolae si alinabinder.Amandoi sunt niste ilustri purtatori de diplome dar nepriceputi in nicio meserie sunt frumos fotografiati in tinute luate moca de la ateliere de moda – atentie CNA ca presa face reclama mascata publicand stiri despre tinutele celor doua elemente – , si vor ,,imbranciti,, in fruntea statului vor avea drumul pana la …cazarma Targovistei…ca sa fie asemanarea completa. PS. Speram ca pseudoregina alinabinder nu va decima poporul roman ca regina maria,simbolul mortii in Romania prin distrugerea a peste 350000 de familii la 1916. Romania la anul 1989 putea avea populatie dubla tinand cont ca generatiile de la 1916 aveau familii cu 7-11 copii.

  4. Se pun multe sperante in votul viitor. In 1946 comunistii au furat votul si s-au instalat la putere. Sa nu credeti ca nu se va putea intimpla din nou. Nu va amagiti cu puterea democratiei. Daca lucrurile merg prost vine degeaba 2020 ca votul nu o sa conteze si numai inca o revolutie poate schimba lucrurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here