Săgeata penalilor are halucinații: concedierea Sorinei Matei de la B1 TV este răzbunarea FBI!!!

4
7893
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu, veche clientă a procurorilor anticorupție și inamic înverșunat al justiției române, a găsit o explicație halucinantă pentru concedierea Sorinei Matei de la B1 TV: răzbunarea FBI!

Ingrid Mocanu laudă un articol din evz.ro, ziarul care-i găsduiește de mai multă vreme atacurile la adresa justiției. De data asta, titlul care-o încântă este: „Dovezile monstruoasei Mașinațiuni: «Statul Paralel», gata să calce pe cadavre pentru a-l răsturna pe Trump”.

Concluzia pe care o trage Ingrid Mocanu: „Șoc și groază! În sfârșit, primul ziar care dă informația, după ce Sorina Ruxandra Matei dezvăluie de câteva zile aceste mizerii ale FBI și care (probabil) i-au atras concedierea, printre altele”.

Într-un post-scriptum, Ingrid Mocanu îi dă înainte cu teoria conspirației și pozează în apărătoarea presei libere, deși ea frecventează doar presa cu botniță a mogulilor penali: „Dacă trebuie să stăm în case pentru a salva viețile semenilor noștri, nicio problemă, ne sacrificăm. Suferim de foame de dragul salvării unor vieți. Dacă faptul că stăm în case și ne sunt drastic reduse drepturile este folosit pentru a pune botniță presei, asta nu mai acceptăm. Da, cu prețul unor vieți, ne vom lupta pentru a ne apăra aceste drepturi. Sigur că «haleul» nu justifică sacrificarea vieților semenilor noștri (chiar bătrâni sau bolnavi), dar masacrarea libertății presei, a libertății de expresie, DA! În opinia mea, desigur, care nu sunt o scelerată a carantinei. Trăiască libertatea presei!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Radu Moraru: „Un laureal al Premiului Nobel – nu vă spun care – mi-a zis: «Radu, vă bagă cipul!»” / „Dacă-ți bagă cipu’ și cipează francezii, gata, s-a terminat!”

Român din Canada, fost fan Nașul TV: „Radu Moraru, țeparule! Înapoiază-mi banii pe care ți i-am împrumutat în 2016!”

4 COMENTARII

  1. Se pare că au cerut producătorii de ulei demiterea acestei târâturi securiste…ar fi pretins de la ei câteva milioane de euro !!!… aceștia au reclamat la statul paralel că ei fac ulei pentru consum,nu pentru dat pe păr cu el !!!! … s-au săturat de atâția ani s-o sponsorizeze !!!. pierderile sunt imense,mai ales că folosea cantități mari de ulei…și acum se întrebă mirați dacă îl folosea doar pe cap ,sau și în alte locuri,sau pentru alte scopuri….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here