S-a trecut peste zei! EuroBasket își va desemna o campioană-surpriză!

0
309

EuroBasket a revenit după o pauză de 5 ani, iar Europa își va afla noua campioană duminică seară. Turneul final, găzduit în faza grupelor de 4 țări (Cehia, Georgia, Italia și Germania), s-a mutat în faza eliminatorie la Berlin, unde „optimile” și „sferturile” au produs eliminări-șoc!

Zeii Doncici, Jokici și Antetoukounmpo au fost opriți din drumul spre trofeu. Slovenia (campioana europeană en titre), Serbia și Grecia erau primele 3 favorite, pentru a patra poziție se lupta Spania (campioana mondială en titre). Toate au părăsit competiția, învinse la finalul unor meciuri fabuloase.

Grecia a plecat acasă după ce-a fost eliminată în „optimi” de Germania.

Și Serbia a fost eliminată în aceeași fază; autoarea isprăvii: Italia.

Slovenia a cedat în „sferturi” în fața Poloniei.

Marea finală va fi una absolut surprinzătoare: Franța – Spania. În semifinalele disputate vineri: Franța – Polonia 95-54 (victorie lejeră, fără emoții), Spania – Germania 96-91 (calificare la mare luptă).

Finala mică și finala mare sunt programate duminică, 18 septembrie, de la orele 18.30 (Germania – Polonia, pentru medalia de bronz), respectiv 21.30 (Franța – Spania, pentru titlul de campioană).

Superbet îți oferă toate meciurile în direct pe site-ul Superbet.ro și în aplicația de pariuri sportive Superbet.

Și tot în superbeneficiul tău, Superbet a mărit cotele pe cele mai populare pariuri pe aceste ultime meciuri rămase la Europeanul de baschet, pentru ca inspirația, experiența și pasiunea ta să fie răsplătite din plin!

Top Pariuri pre meci pe baschet la cote mărite la EuroBasket

Toate opțiunile de: Total puncte (Sub/Peste), Câștigă Meciul (plătit dacă partida intră în over time), Handicap, Combo Final & Total puncte.

Prinde aici cele mai bune cote pe baschet!

Top Pariuri live pe baschet la cote mărite pentru EuroBasket

Pentru ca experiența să fie completă, pariurile live cele mai populare vor fi și ele la cote mărite. Vorbim despre piețele Total puncte, Câștigă Meciul (inclusiv în prelungiri/over time), Total puncte prima repriză (total puncte marcate în primele două sferturi), Total puncte pe fiecare sfert, Handicap.

Ai toate motivele să super-vezi și să super-trăiești deznodământul unui turneu istoric! Unul în care Franța e favorită în marea finală (cotă 1,57 la câștigarea titlului, față de 2,40 Spania, incluzând eventualele prelungiri), iar Germania, gazda Final 4, e super-favorita finalei mici (cotă 1,14 la victorie, față de 7,50 Polonia).

Alege-ți favorita și decide-te dacă și pariezi pe ea!

Chiar dacă au pierdut în semifinale, polonezii au fost bomba turneului, calificarea lor în Final 4 fiind de departe surpriza competiției. Dar polonezii au demonstrat și în urmă cu trei ani, la Cupa Mondială, că se pot capacita la turneele finale, așa cum și Germania a demonstrat că este una dintre puținele țări-gazdă care reușesc să gestioneze perfect presiunea terenului propriu și s-o transforme într-un atu.

Acum, cele două echipe-surpriză se vor duela pentru medalia de bronz.

Copiază SuperBilete din grupul #EuroBasket în SuperSocial!

Poate că Schroeder & Theis, Rudy Gobert și Evan Fournier, Rudy Fernandez și controversatul Lorenzo Brown nu sunt între jucătorii pe care să-i știi și să-i urmărești. Dar avem soluția și de această dată și probabil o intuiești: SuperSocial!

Instalează aplicația de pariuri sportive Superbet și copiază din SuperSocial orice bilet pe baschet care te convinge să-l joci și tu! Pont: caută bilete care includ pariurile menționate mai sus, pariuri la cote mărite!

Instalează gratuit aplicația Superbet și copiază bilete distribuite în grupul #EuroBasket!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here