marți, mai 28, 2024
AcasăNewsRomânia NULITĂŢILOR. Ministrul Apărării - un Leş care n-a făcut Armata! Oreste:...

România NULITĂŢILOR. Ministrul Apărării – un Leş care n-a făcut Armata! Oreste: „La popotă! Leş vrea la fetiţe cu fantele de Teleorman”

-

România mai bate un record, pentru care îşi fac probabil cruce comandanţii de la Pentagon pentru o astfel de aberaţie: ministrul Apărărării n-a făcut Armata! A ascuns însă informaţia, înainte de a intra în guvern, că poate azi n-am mai fi vorbit de el. Dar acum opinia publică a descoperit întâmplător ruşinea.

S-au „prins” de secretul ascuns jurnaliştii de la G4Media, care au sesizat informaţia abia într-o discuţie „pe chat” purtată de Gabriel Leş cu un utilizator de Facebook. „Nu am făcut stagiul militar deoarece eram student. Iar până la terminarea studiilor România trecuse la Armată de profesionişti. Cât despre abilităţile de a mânui o armă, cred că rezultatele la concursurile de TIR pot sta mărturie„, a recunoscut ministrul fără Armată, într-un răspuns la întrebarea „E adevărat că n-aţi satisfăcut stagiul militar?”, pusă de utilizatorul Gabi Olar.

Jurnalistul Oreste Teodorescu n-a ezitat să-l taxeze pe pagina sa de Facebook pe Gabriel Leş, pe care-l acuză că a început să-l atace pe Iohannis pentru a intra în anturajul intim al lui Liviu Dragnea:

- Advertisement -

„Umflătelul acesta care amintește de moartea pasiunii, ar fi putut rămâne simpatic, dar din obedienţă faţă de stăpânul inelului de pe degetul mic, Sauron Dragnea, se arată din cale afară de obraznic, lucru nefiresc pentru un grăsunel tocilar și fără iubită în liceu…

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, nu a făcut armata, ar fi putut s-o facă totuși la popotă, dar probabil ofițerii s-au speriat ca le mănâncă cu nesaț fasolea soldaților apt combatanți, dar se lauda pe Facebook cu abilitățile lui la tir…

Bag mâna în foc de doua ori că individul nu a pus în viața lui mâna pe o armă de foc și totuși se arată războinic și extrem de nesimțit cu șeful Statului Major, generalul combatant Nicolae Ciucă, care și-a riscat viața în Afganistan, Irak şi Kosovo.

- Advertisement -

Leș (un nume perfect) se rățoiește și la comandantul forțelor armate, președintele Klaus Iohanis…doar, doar l-o lua și pe el la fetițe, fantele de Teleorman… dar ce sa facă el acolo, degetele mici și grosute mărturisesc, apropo de tir, ca are țeava foarte scurta la pistol….

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -