duminică, aprilie 21, 2024
AcasăAlegeri 2020Rezultat șocant la Sectorul 5: Piedone, condamnat la 8 ani și 6...

Rezultat șocant la Sectorul 5: Piedone, condamnat la 8 ani și 6 luni de pușcărie pentru moartea a zeci de oameni la Colectiv, câștigă primăria!

-

Un rezultat de-a dreptul șocant al alegerilor locale din 27 septembrie 2020 s-a înregistrat în Sectorul 5 din București, acolo unde Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani și 6 luni de pușcărie în primă instanță pentru moartea a 64 de oameni la Colectiv, a fost ales primar!

Potrivit rezultatelor provizorii, după numărătoarea a 94% din voturi, Cristian Popescu Piedone a obținut 27,25% din voturi, în timp ce Cristian Băcanu, liberalul susținut și de USR-PLUS, a fost ales de numai 24,84% dintre alegători. Primarul din mandatul 2016-2020, PSD-istul Daniel Florea, are tot 24,84%.

Cristian Popescu Piedone, un personaj analfabet, creația mogului Dan Voiculescu, cel care l-a propulsat către Primăria Sectorului 4 în 2008 și, acum, către Primăria Sectorului 5, a fost condamnat de Tribunalul București la 8 ani și 6 luni de pușcărie în dosarul Colectiv. El a fost găsit vinovat pentru că, în calitate de primar al Sectorului 4, a eliberat ilegal autorizații de funcționare pentru clubul Colectiv, unde un incendiu a ucis, în toamna lui 2015, zeci de oameni. Piedone a fost condamnat pentru infracțiunea de abuz în serviciu.

După toate aceste evenimente, în mod absolut incredibil, Piedone a candidat la Sectorul 5 sub sloganul: „Ai grijă să nu te frigi!”. Cinismul nemaipomenit al omului lui Dan Voiculescu a stârnit indignare printre victimele incendiului de la Colectiv (sute de răniți și urmașii celor decedați).

- Advertisement -

Omul lui Voiculescu a putut să candideze însă la primărie pentru că a făcut apel la sentința care nu este definitivă. De curând a început și procesul de la Curtea de Apel, iar în câteva luni, dacă instanța va menține prima sentință, Sectorul 5 va rămâne fără primar, Piedone urmând să înfunde pușcăria.

Deși e semianalfabet, Piedone și-a luat la „fabrica de permise auto” din Pitești, într-o singură zi, carnet pentru toate vehiculele, de la motocicletă până la camion cu remorcă!

Semianalfabet, incapabil să scrie două cuvinte fără greșeli gramaticale și descurcându-se cu greu la lecturi de clasa a IV-a, Piedone a mai intrat în atenția opiniei publice și în urmă cu câțiva ani, în dosarul “fabricii de permise auto” de la Pitești. După ce s-a demantelat o vastă rețea de polițiști și complici din Pitești care vindeau permise auto către oameni din toată țara care nu voiau sau nu erau capabili să ia examenele pe bune, pe lista beneficiarilor a fost descoperit și Piedone. Conform actelor, el își făcuse mutație la Pitești, dăduse examen și luase permisul pentru toate categoriile de vehicule, de la motocicletă până la camion cu remorcă, într-o singură zi! Acest lucru nu era numai fizic imposibil, dar și ilegal, pentru că nu este permis de lege să dai atât de multe examene dintr-o dată.

Prefectul de Pitești i-a anulat atunci carnetul de conducere lui Piedone, care se afișa cu o motocicletă Kawasaki Ninja.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

4 COMENTARII

    • In Ferentari si Rahova oameni normali?
      Am intalnit pe unul care-mi spunea ca sta in spate la Casa Poprului.
      El saracul statea la sapte statii de tramvai pe Rahova de la Casa Poporului

  1. Cum de-a mai avut voie să candideze acest personaj fără conştiinţă? Că el nu are bun simț, este fix treaba lui și a celor care l-au crescut și educat așa, dar probabil aceia nu mai sunt! Dar legile din țara asta? Nici ele nu mai au bun simț ???? Așa de slabă Constituție are România? Este de-a dreptul revoltător de obscen! Dar cu așa Parlament, totul se explică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -