PENIBIL. Ca să nu-l mai antisemitească Iohannis, Ilan Laufer s-a ascuns în guvern. E consilier onorific

1
8472

Caraghiosul Ilan Laufer, cel care în urmă cu o lună l-a acuzat pe Klaus Iohannis de „antisemitism” pentru că președintele nu l-a acceptat ca ministru, a fost recuperat la Palatul Victoria, pe funcția de consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă.

Anunțul numirii a fost făcut de Laufer pe Facebook, printr-un mesaj semi-agramat (am numărat trei greșeli gramaticale impardonabile).

„Mă simt onorat și mândru să mă alătur, în calitate de consilier onorific neremunerat, echipei condusă de Premierul Viorica Dăncilă.
Îmi voi folosi toată experiența acumulată, atât în funcția de secretar de stat cât și în demnitatea de ministru, pentru a fi alături de echipa guvernamentală, mai ales în contextul actual al preluării de către România a Președinției rotative a Consiliului UE.
Mulțumesc doamnei Prim Ministru, PSD, Organizației Județene Neamț a PSD, tuturor celor care m-au susținut în proiectele în care am fost implicat și mi-au acordat încrederea lor”.

Organizația Neamț a PSD, cea căreia îi mulțumește Ilan Laufer pentru „susținere”, este condusă de baronul Ionel Arsene, cel trimis în judecată în mai multe dosare de trafic de influență. Același Arsene l-a propulsat ministru al Economiei pe celebrul agramat Dănuț Andrușcă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here