miercuri, mai 29, 2024
AcasăPariuri sportiveRecord istoric în România: primul câștig de 1.000.000 de lei la pariuri...

Record istoric în România: primul câștig de 1.000.000 de lei la pariuri sportive! SuperPariorul a investit 7 lei pe 13 soliști la e-fotbal. Cotă de 152.566, SuperBonus de 40%

-

Pariurile sportive produc din când în când câștigători la cote uriașe, care transformă sume infime în adevărate averi. Cea mai mare lovitură în acest sens a venit marți, 1 noiembrie: premiu de un milion de lei (peste 200.000 de euro) câștigat pe un bilet de 7 lei (1,4 euro)! Este cel mai tare bilet jucat vreodată în România și a fost înregistrat la Superbet.

Primul parior care devine milionar (în lei noi, nu vechi!) în România, pe un bilet jucat la pariuri sportive, a fost înregistrat cu puțin timp înaintea Campionatului Mondial de fotbal, care va debuta pe 20 noiembrie.

Un parior a mizat 7 lei pe un bilet cu 13 meciuri, dar nu de fotbal, ci de e-fotbal (fotbal pe calculator), într-o seară în care Europa vibra la super-spectacolul Ligii Campionilor. Cota a fost enormă: 152.566,03. Rezulta un premiu de 1.067.962 lei, la care se adăuga un SuperBonus de 40% (dat de numărul de meciuri jucate), ceea ce făcea ca premiul final să fie de 1.495.147 de lei. Dar pariorul știa că la Superbet există o limitare: câștigul maxim pe un bilet este de un milion de lei.

Bun și atât! – și-o fi spus pariorul. Iar în scurt timp a devenit SuperParior! O adevărată legendă vie a pariurilor sportive, dat fiind că este primul român care câștigă un milion de lei pe un bilet.

- Advertisement -

El a uimit lumea pariurilor prin faptul că nu a mizat pe fotbaliști reali de la echipe reale, nu a pus banii cu încredere pe Real Madrid, Bayern München, PSG sau Liverpool, nici pe Benzema, Vinicius, Sané, Mané, Mbappé, Messi, Firmino ori Salah, ci pe Jekos, Tec, Rodja, Taz și Djole42, nick-name-uri care la e-fotbal stau în spatele lui Olympique Lyon, AS Monaco, Rennes, Lille și Olympique Marseille.

E clar că SuperPariorul de marți e mare fan al campionatului francez. El a mizat pe 13 soliști, adică n-a avut dubii în privința câștigătorilor la fotbal pe calculator.

Inspiratul parior a avut o singură cotă sub 2,00: mai exact, 1,85 la meciul Lyon – Lille (pronostic 2). În rest, cotele au variat între 2,00 (Lyon – Monaco 2) și 3,80 (Lyon – Marseille 1).

- Advertisement -

Super Big Win

  • Miza: 7 lei
  • Meciuri: 13
  • Cota: 152.566,03
  • Câștig: 1.000.000 lei (câștigul maxim posibil pe un singur bilet)
  • Cod bilet: 895L-R0KQ3V

Inspiră-te pentru SuperBilete în SuperSocial

Instalează aplicația de pariuri sportive Superbet și vino lângă ambasadorii Superbet, jurnaliștii de top și tipsterii profesioniști care plasează și distribuie bilete! Copiază și tu biletele care te inspiră și poți câștiga pe inspirația și experiența acestor pariori redutabili!

Instalează aplicația Superbet și vino în SuperSocial!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -