Acasă News PSD se "lipeşte" de protestul #şîeu şi anunţă: ”Autostrada Moldovei începe azi!"

PSD se „lipeşte” de protestul #şîeu şi anunţă: ”Autostrada Moldovei începe azi!”

PSD a anunțat vineri dimineață, pe pagina oficială de Facebook, că la ora 12:30 vor începe lucrările la centura ocolitoare a Bacăului, parte a autostrăzii Moldovei. Anunțul PSD vine în contextul protestului masiv anunțat pentru azi la ora 15:00, zeci de firme și instituții anunțând că își opresc activitatea pentru 15 minute în semn de protest față de incapacitatea politicienilor de a construi autostrăzi.

”Autostrada Moldovei începe azi! Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanțare asigurată. Ministrul Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, va fi astăzi prezent începând cu ora 12:30 la începerea lucrărilor pe șantier. #NeRespectamPromisiunile”, a anunțat PSD pe pagina de Facebook.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul ”România vrea autostrăzi” şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00, potrivit News.ro. Protestul, inițiat de un am de afaceri suceavean, s-a întins rapid în toată țara, exprimând exasperarea românilor față de lipsa cronică a investițiilor în infrastructură.

Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, inaugurează, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.

Protestul ”România vrea autostrăzi”, pe care omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi l-a iniţiat la începutul lunii martie, a adunat mii de susţinători din întreaga ţară, nu doar din Moldova.

loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cookie Settings