PSD nu mai e în stare de nimic! N-a putut să-și dea jos nici viceprimarul Capitalei

1
3866
Aurelian Bădulescu şi Gabriel Mutu

PSD se îndreaptă cu viteză cosmică spre disoluție. Gruparea infracțională Dragnea-Vâlcov, camuflată într-un partid politic, înregistrează înfrângere după înfrângere.

Astăzi, succesul Laurei Codruța Kovesi la Bruxelles n-a fost singura veste proastă pentru Dragnea. La București, partidul său a eșuat inclusiv în tentativa de a-și schimba viceprimarul Capitalei.

Aurelian Bădulescu rămâne „mâna dreaptă” a Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, în urma votului din Consiliul General. Au fost 28 de voturi pentru demiterea lui Bădulescu, 9 – împotrivă, iar două voturi au fost anulate.

Pentru demiterea viceprimarului Aurelian Bădulescu erau necesare 37 de voturi „pentru” (două treimi din numărul consilierilor generali). PSD-ului i-au lipsit 9.

Bădulescu i-a făcut plângere penală lui Mutu

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a anunţat că a depus o plângere penală împotriva primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu, „pentru şantaj şi ameninţare”. Mutu este și președintele interimar al PSD București.

„În cursul zilei de ieri am înţeles să formulez plângere penală împotriva numitului Gabriel Mutu, pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute de dispoziţiile articolului 207 din Codul Penal, respectiv pentru infracţiunile de şantaj şi ameninţare. Voi duce acest demers până la capăt”, a anunţat Bădulescu. El zice că în niciun caz nu vrea să plece din PSD, orice i s-ar întâmpla.

1 COMENTARIU

  1. Tot ce-l doare pe asta e locul caldut la primarie nu aflarea adevarului despre 10 august, cu asta doar vrea sa-i santajeze pe psd-ei ca sa nu-l arunce ca pe o masea stricata. Nu sunt mai buni unii decat altii, psd tot psd, ciuma rosie!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here