PSD a intrat în cădere liberă. Paul Stănescu recunoaşte: „Ne-am prăbuşit sub 25%!”

0
94
Paul Stănescu şi Liviu Dragnea, buni tovarăşi

În sfârşit, un pesedist spune adevărul despre prăbuşirea partidului. Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării mazilit de CEx-ul lui Liviu Dragnea, a recunoscut public faptul că, în sondajele reale, PSD s-a prăbuşit complete

„Ne ducem la vale, am căzut sub jumătate faţă de cât am luat la ultimele alegeri”, a declarat azi Paul Stănescu, la scurt timp după cea  demisionat din fruntea Ministerului Dezvoltării, acolo unde Dragnea o vrea pe Olguţa Vasilescu.

45,47% a fost scorul PSD în 2016. Să nu uităm votul de la referendum, alt blam. Eu cred că e mai rău. PSD are sub 20%, pesediştii nu mai au curaj să apară în public, sunt huiduiţi, înjuraţi, blamaţi, ba chiar îmbrânciţi (vezi Bacalbaşa). Pe mulţi dintre ei, populaţia îi consideră trădători de ţară urmare a rupturii de Uniunea Europeană declanşată prin respingerea Raportului MCV.

 

Tot mai mulţi pesedişti se tem că vor ajunge rău, iar puţinii dintre ei care mai au capul pe umeri recunosc că cu cât se agaţă mai mult de putere, cu atât le va fi mai rău pe viitor. În ritmul ăsta, alegerile viitoare pot prinde România fără PSD, aşa cum a păţit Convenţia Democrată în 2000, când n-a putut depăşi pragul de 5% pentru intrarea în parlament. După care, vorba lui Ponta, „scapă cine poate”. Cei care l-au servit pe Dragnea, tot mai greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here