miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăCulturăOreste: "O să-mi fie dor de Jocuri de Putere"

Oreste: „O să-mi fie dor de Jocuri de Putere”

-

La scurt timp după anunţul privind despărţirea sa de Realitatea TV, jurnalistul Oreste Teodorescu a aflat ştirea că Rareş Bogdan revine la „Jocuri de putere”, închizând astfel conflictul cu Cosmin Guşă. Acesta îşi dăduse demisia în direct, urmare a interzicerii unor invitaţi la emisiunea sa, anunţând că nu va reveni în platoul TV până când Oreste, Oana Stănciulescu şi alţi invitaţi nu vor fi şi ei prezenţi. Între timp, Rareş Bogdan şi-a anunţat revenirea, iar Oreste a salutat decizia moderatorului de la „Jocuri de putere”:

 

„Aveți încredere in Rares Bogdan,

- Advertisement -

Este prima oară in cinci ani când voi privi emisiunea fratelui meu de Nebunie liberă cu emoția unui debutant. Sunt, fără voia mea transformat din actant, secundar desigur in simplu telespectator, și ma încearcă o ciudata emoție!

Am citit toată ziua comentariile de pe câteva pagini de Facebook și am pendulat între bucuria descoperirii unei solidaritati și prietenii organice cu publicul Jocuri de putere și Tristețea constatării unei radicalizari care nu admite nuanțe ci numai tuse groase…in cei cinci ani de sănătoasă complicitate intr-u combaterea mizeriei politice, mafiei, imposturii și gravei incompetente și promovarea unei Romanii superbe, cu valori și adâncimi profunde m-am asigurat fără nici o îndoiala ca Rares este un om providențial de care țara noastră are nevoie pentru a putea înțelege bine granița unde lumina se întâlnește cu umbra, adevarul cu manipularea și Esența cu derizoriul!

Rares a reușit alături de admirabilii săi invitati sa cartografieze zonele de impact ale politicii externe, sa marcheze faliile periculoase ale politicii interne și sa așeze pe soclul marile noastre valori de patrimoniu.

- Advertisement -

Nici un alt realizator tv nu a reușit sa cuprindă cu pasiune vie toate domeniile fundamentale care definesc o națiune!

O sa-mi fie foarte dor de aceasta magica atmosfera și unica totodata care se naște zilnic in platoul Jocuri de putere! Nu eu am decis sa ma exclud din formula, dar accept ca toate au un final, oricât de dureros ar fi.

Aveți încredere in Rares Bogdan, eu știu ca el va rămâne același luptător la baioneta cu nedreptatea, ticăloșia și Trădarea interesului național și deopotrivă exegetul marilor noastre valori culturale, artistice și un mare iubitor de frumos!

Nu confundați vremelnicul interes mercantil al unora de pe lângă Rares cu determinarea lui de a oferi publicului acea normalitate jurnalistica, atât de rară in peisajul nostru mediatic! Rămâneți alături de el!

Le multumesc tuturor invitaților cu care am petrecut sute de nopți admirabile, minunatei echipe de producție, personalului tehnic de o înaltă ținuta profesională și umană! Îmi veți lipsi… dar sunt convins ca in viața asta ne vom mai reîntâlni, fie la ceas de maxima audiența, fie la ceas de taina!

Nu port resentimente nimănui, prefer sa păstrez lumina și sa ignor întunericul care s-a cuibărit uneori printre și peste noi!

Va iubesc! Numai uniți putem învinge Ciuma Roșie, acest blestem care tine in genunchi România de atâta amar de vreme!

Succes frate Rares! Toate speranțele mele stau in puterea ta de a păstra aceeași conduita morala și patriotica!”, a scris Oreste pe Facebook.

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -