De ce-are Dragnea atâta priză la femei? Chiar şi la cele din justiţie…

0
38

Trebuie să recunoaştem, Dragnea are mare priză la femei. Nu fiţi răutăcioşi, nu în sensul pomenit de acea simpatică pensionară din Teleorman, care zicea că „Dragnea le-a f… pe toate”, când se referea la colaboratoarele sale din politică. Nu, nici chiar aşa! Strict „profesional”. Lucrează mai bine cu ele decât cu bărbaţii, altfel n-ar fi ajuns în funcţii grele Dăncilă, Carmendan, Olguţa, Plumb, „Motostivuitoarea”, Shaidehh etc.. Mai nou, a „cucerit” cu şarmul său de mascul alfa şi patru „greucene” de la vârful justiţiei: Simona Marcu, Lia Savonea, Alina Ghica, Oana Schmidt Hăineală.

Prima e şefa CSM (cu soţ umplut de bani via cartelul TelDrum, a susţinut pe faţă legile favorabile Ciumei Roşii de rit sovietic), a doua i-ar lua gâtul şefei Înaltei Curţi Cristina Tarcea (care cere urgentarea dosarelor tip Dragnea), a treia tocmai i-a dat câştig de cauză „potentului” Daddy, la Curtea de Apel Bucureşti (întârziind dosarul pe care Tarcea îl vrea repede tranşat), iar ultima e şefa corpului de control în ministerul lui Tudorel Toader, cel mai mare aliat al infractorilor eliberaţi pe capete şi al corupţilor care au pornit atacul terorist la statul de drept.

Şi-atunci, are Liviu Dragnea cea mai tare virilitate politică, de vreme ce nimeni nu-i poate rezista, indiferent de nume, funcţie şi domeniu? Haideţi, zău, nu fiţi geloşi! Acea pensionară neaoşă de pe malurile Belinei chiar n-avea dreptate! Viaţa mai înseamnă şi altceva decât feromoni…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here