Propagandistul lui Putin amenință cu invadarea Germaniei: „Să dăm jos praful încă o dată de pe mormintele teutone!”

0
1113
Vladimir Soloviov, bestie în direct

Vladimir Soloviov, una dintre vedetele TV cu cea mai mare notorietate în Rusia, a produs o nouă scenă de demență apocaliptică în emisiunea sa de pe canalul Rossiya 1. El a îndemnat la invadarea Germaniei, după ce în ultimele luni a amenințat Occidentul cu atacuri nucleare. Soloviov este considerat propagandistul favorit al președintelui Vladimir Putin, deși la Moscova e concurență mare pentru această „onoare”.

Furia lui Soloviov a fost stârnită de o înregistrare video pe care a prezentat-o în emisiunea sa. În secvența filmată, ministrul Culturii din Guvernul Germaniei, Claudia Roth, pare să citească faimosul mesaj „navă rusească, du-te-n…” de pe unul dintre timbrele omagiale tipărite de Poșta Ucrainei.

De altfel, serviciul poştal naţional al Ucrainei, Ukrposhta, a anunţat pe 22 aprilie că a fost ţinta unui atac cibernetic, după ce timbrul poştal care ilustrează un soldat ucrainean cu degetul mijlociu ridicat către crucişătorul Moscova, nava-amiral rusească scufundată în Marea Neagră, a fost pus la vânzare pe internet.

„Acela este ministrul german al Culturii!”, se învârtoșează Soloviov după difuzarea videoclipului cu Claudia Roth. „Și credeți că după ce Guvernul (german – n. red.) i-a recrutat pe acei idioți, mizerabili, bădărani și vagabonzi, ar trebui să discutăm cu ei despre orice?”, întreabă el retoric.

„Ea ne spunea nouă, tuturor, să ne ducem naibii. Și ce ar trebui să facem noi acum?”, întreabă Soloviov, din nou retoric.

„Să dăm încă o dată jos praful de pe mormintele teutone, cu marșul furtunos al bocancilor sovietici? Cu alte cuvinte, nu vor înțelege niciodată mesajul altfel? Ce, s-a terminat injecția de bunătate?”, își continuă el monologul, întrerupt de un „da” timid venit din studio.

„Acum, ei (germanii – n. red.) cred că pot face ce doresc, să înceapă să-și trimită panzerele în Est! Care în curând vor călca în picioare pământul rusesc!”, mai urlă Soloviov, diversionist, în aparenta consternare a invitaților din studio.

„Pericolul german” este vânturat des la televiziunile rusești

Comentariile lui Soloviov vin după ce într-o altă emisiune de la Rossiya 1, canalul TV care difuzează emisiunea acestuia, un doctor în istorie și științe politice, Alexei Fenenko, a avertizat săptămâna trecută că Germania și Japonia ar putea ataca Rusia.

„Germania și Japonia sunt culturi agresive genetic. Să ne amintim de unele lucruri. Cum sunt basmele germane diferite de cele rusești? Pentru ei, războiul este o normă, și nu o anomalie. Amintiți-vă de vremurile tulburi ale secolului 17, lorzii războiului din Germania au rezistat timp de 1.000 de ani și nimeni nu s-a gândit să spună că asta este o anomalie, nimeni nu a spus că nu este normal! Amintiți-vă de cultura japoneză, cultul samurai, cultul războiului, al autodistrugerii! Posibil că americanii aranjează o repetiție pentru noi cu doi adversari puternici din Est și Vest”, a perorat putinistul Alexei Fenenko, profesor la mai multe universități importante din Rusia.

În ceea ce-l privește pe Vladimir Soloviov, acesta nu se află la prima criză de bestialitate. El a vânturat de mai multe ori amenințări nucleare. În urmă cu câteva zile, propagandistul de la Rossiya 1 a avut un moment bizar: în urma unei reprize de râs isteric, a avertizat că un război nuclear ar fi „cea mai amuzantă comedie” dacă n-ar muri oameni. „În cazul unui conflict nuclear, vor supraviețui doar câțiva mutanți din lacul Baikal”, a mai spus el.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Îi urăsc! Cât timp voi fi în viață, voi face orice ca ucrainenii să dispară!” – Afirmații demente ale fostului președinte rus Dmitri Medvedev, care anunță „inevitabila” folosire a armelor nucleare și „decapitarea în Piața Roșie” a ucrainenilor

* Generalul Wesley Clark: „Alianța NATO însăși va fi în pericol dacă Ucraina nu va primi sprijin deplin pentru a-l respinge pe Putin”

* Moment istoric: Germania va redeveni puterea militară numărul 1 a Europei. Parlamentul a aprobat un buget anual de 100 de miliarde de euro, al treilea cel mai mare din lume, după SUA și China

* Oribilul dialog dintre un soldat rus și mama lui: „Eu omor oameni aici, mamă!“ / „Ești sigur că sunt oameni? Hoholi!“ / „Batem prizonierii până le rupem oasele. N-am nicio remușcare” / „Și eu, dacă aș fi acolo, m-aș bucura!”

* VIDEO. „Am primit atât de multe rachete Harpoon, încât putem scufunda întreaga flotă rusă din Marea Neagră!”

* Rușii au ucis deliberat un jurnalist francez în Donbass, apoi l-au prezentat drept „mercenar străin” care le aducea muniție militarilor ucraineni!

* VIDEO. Cristoiu și Turcescu întețesc propaganda pro-Putin: „Aceste sancțiuni sunt îngrijorătoare, automate, orice-ar face Rusia” / „Occidentului i-a trebuit acest război mai mult decât lui Putin” / Pentru încheierea războiului, Ucraina ar trebui să cedeze teritorii Rusiei

* Digi 24 l-a scos din grilă pe Cristian Tudor Popescu. „Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24” / „Diagnosticele puse au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”

Securistan: coaliția PSD-PNL a inițiat o lege care dă puteri uriașe SRI. Țara va fi controlată prin intermediul serviciilor secrete, ca pe vremea comunismului

* „România e singura țară în care planul KGB a reușit. Revoluția a fost furată, lustrația nu s-a făcut deloc, iar corupția este enormă. Foștii comuniști s-au convertit în social-democrați” – Thierry Wolton, scriitor și istoric francez

* Dezvăluirile lui Câcău (șef de filială județeană AUR, demisionar): „George Simion a organizat petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie” / „Dictator”, „fariseism grotesc”, „limbaj vulgar”, „comportament violent”

* Un fruntaș USR îi aplică „plăcuța suedeză” lui Cioloș: „Ai înțeles un căcat din politică. Să te uităm cât mai repede. M…e Cioloș!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here