Prins între Ponta şi Dragnea, baronul de Gorj clachează. Cărciumaru, răpus de oamenii lui Daddy

1
109

Prins la mijloc între Victor Ponta şi Liviu Dragnea, baronul de Gorj Florin Cârciumaru a clacat. N-a putut s-aleagă clar de partea cui să fie şi-atunci a decis să facă „un pas în lateral”. Pleacă de la şefia PSD Gorj, pe care-a moştenit-o de la răposatul Nicolae Mischie, şi-i lasă la butoane pe mai tinerii Cosmin Popescu şi Mihai Weber (fidel al baronului baronilor). Acesta din urmă este cel care „l-a lucrat” pe Cârciumaru la Dragnea, prezentându-l drept „omul lui Ponta”. În cele din urmă, azi, Cârciumaru a cedat:

„Am susținut, astăzi, ultima conferință de presă în calitate de președinte al PSD Gorj. Îi susțin la următoarele alegeri, pe domnii Mihai Weber și Cosmin Popescu pentru funcția de președinte al PSD Gorj, respectiv președinte executiv al organizației județene.
Le urez succes încă de pe acum în formarea echipei, sper că va fi una performanta, și sunt sigur că va câștiga următoarele bătălii electorale în județul Gorj. 
Este ultima conferință condusă de mine, în calitate de președinte al PSD Gorj.”, a anunţat Cârciumaru pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here