miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvăluiriDoru Buşcu, delir despre "militarii" Kovesi, Cioloş, Prună, MRU, Tăpălagă, Turturică, Dogioiu

Doru Buşcu, delir despre „militarii” Kovesi, Cioloş, Prună, MRU, Tăpălagă, Turturică, Dogioiu

-

Doru Buşcu, om de casă al lui Liviu Dragnea şi fost om de casă al mogulului S.O. Vântu, publică pe „Caţavencii” un text împotriva „militarilor” din presă şi politică. Evident, nu şi-a revenit nici azi de vreme ce pomeneşte de veşnicul Băsescu, prezentat drept cel mai feroce stăpân de „militari” din politică, justiţie şi presă. Pe lista lui Buşcu apar de-a valma Coldea (favoritul tuturor ca ţintă-piept, de la Dragnea la Guşă), Kovesi, Cioloş, Prună, MRU, Falcă, Ialomiţianu, Cezar Preda etc..

Consilierul de taină al lui Dragnea nu uită a „n”-a oară de aşa-zişii „militari” din presă. Evident, şopârlă securistică, probe ioc. Mare om, mare caracter! Despre presa cealaltă – care vântură prostie la TV pentru a păstra Ciuma la putere, ca să curgă bani spre grupul de la Scroviştea-, Buşcu nu suflă nici-o vorbă-n Vântu.

„Colonelul Turcescu deschide lista jurnaliștilor militarizați, unde trebuie remarcat căpitanul Marincea, care lucra cu normă întreagă și haine civile, seară de seară, la Realitatea TV. Umbra grea a recrutării se prelungește apoi pe lista jurnaliștilor descoperiți de martori oculari în biroul lui Coldea, adică alde Tăpălagă, Turturică, Dogioiu și ceilalți coriști cu libret la SRI, la SIE sau la DIA, pe care viitorul ni-i păstrează în memoriile generalilor morți.

- Advertisement -

Să nu-i uităm pe judecătorii de la CCR pe care Băsescu îi instrumenta prin Coldea, să nu-i uităm pe judecătorii de la Curtea de Apel și ÎCCJ pe care generalul Coldea și colonelul Kövesi îi învățau cum să dea sentințe. Să nu-i uităm pe Dacian Cioloș, ruda lui Virgil Ardelean, pe Siegfried Mureșan, impus de Servicii pe listă, pe Raluca Prună, fostă angajată la SIE, pe fostul premier Sorin Grindeanu, pe care l-a răpit Pahonțu pe vremea OUG 13, și pe fostul premier Mihai Tudose, cel cu doctorat și catedră la Academia SRI.”, scrie Buşcu, omul dovedit de Sorin Ovidiu Vântu că făcea presă la comandă.

- Advertisement -

8 COMENTARII

  1. Da de generalul Dragnea, unchiul lu Liviuta,sau de securistul dovedit Dan Voiculescu nu sufla nimic acest sclav caruia i-a intunecat foamea mintile..Iar cand ajung in blocaj, se salveaza toti, nu numai el, pomenind de Basescu…Niste retardati isterici, care nu mai stiu ce sa faca de disperati..

  2. Ca sa inchei, nu mai dau doi bani pe vorbele goale ale unor astfel de latrai, care put de la o posta a servitori de casa cu carte de munca sau la negru, mai degraba la rosu…Voi tine cont de spusele unor oameni seriosi, nu ale servitorilor dovediti..

  3. „Infrastructura, capitalul, comenzile de stat, forțarea deficitului și protecționismul au ridicat marile economii din Vest, iar economia neagră a uns mecanismul. Ca să reducă decalajul față de Occident, România trebuie să-i reproducă metoda. E nevoie, poate, de întrebarea lui Adenauer, cînd Germania a fost pusă să aleagă între cultură și unt. România are o dilemă actualizată: autostradă sau pușcării?”, zice Buscu.
    https://www.catavencii.ro/editorial/codruta-pe-acoperisul-fierbinte/

  4. Acesta nu e un DELIR, ci pur si simplu o SARCINA DE SERVICIU pe care Doru Buscu o indeplineste demult, dar acuma o face din ce in ce mai pe fata ! Rusinos cum un ziarist inteligent si talentat si-a gasit stapani atat de inepti ! De la statutul de fondator si redactor sef al revistei Catavencu (aceea initiala, care a tinut piept cu curaj si umor sclipitor regimului Iliescu) la cel de sluga a lui Dragnea, un infractor dovedit, care-si bate joc de Romania !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -