miercuri, februarie 21, 2024
AcasăMass-mediaPrezidențiabilul Radu Moraru promite că va scoate România din sărăcie și Nașul...

Prezidențiabilul Radu Moraru promite că va scoate România din sărăcie și Nașul TV din frig

-

Invitații mei de la Nașul TV, din ultimele două săptămâni, au intart în studio pe ritmurile „Lambada”, dar au plecat în „Dansul pinguinului”: țopăind spre ieșire, ca să se mai încălzească.

Unii aveau promoroacă pe mustăți, altora le atârnau țurțuri pe la „streșini”. Toți au promis că vor reveni cu plăcere la „Cronica de noapte”, pentru că nu ai ocazia în fiecare zi să trăiești senzația unică a Antarcticii. Racoviță a traversat jumătate de glob pentru a se simți pinguin, noi trebuie doar să ajungem pe Calea Victoriei 21, la etajul 1!

Radu Moraru, patronul Nașul TV, vrea să ne fure bucuria antarctică și să bage căldură în studio. Cel puțin, așa a promis. Iar noi, realizatorii de emisiuni, credem ce spune patronul Televiziunii Libere, pentru că el e acum și candidat la Președinția României. Dacă a promis că va scoate România din sărăcie, în mod sigur va începe prin a scoate Nașul TV din frig.

- Advertisement -

Un lucru e sigur: Nașul TV chiar e cea mai liberă televiziune din România. Ba nu, cea mai liberă din lume! Liberă de cenzură, liberă de indicații editoriale, liberă de salarii, liberă de căldură.

Dacă niște nebuni merg în fiecare zi să facă emisiuni fără leafă și dârdâind de frig, înseamnă că libertatea de exprimare e mai tare decât toate lipsurile!

P. S. Vorba unui text de pe nasul.tv: „Radu Moraru a scris pe site-ul televiziunii Nașul TV o declarație scurtă, care l-a bucurat pe Trump, a bulversat-o pe May, l-a șocat pe Macron, a enervat-o la culme pe Merkel și l-a lăsat fără suflare pe Iohannis”. Să fiți iubiți!

- Advertisement -

 

- Advertisement -

12 COMENTARII

 1. Radu Moraru imi miroase a Cosmin Guse. Lasa libertate oamenilor valorosi dupa care dupa ce se ridica televiziunea o foloseste pentru propriile scopuri electorale. Gusa cu partidul si Moraru cu prezidentialele.
  Amindoi il denigreaza pe Iohannis. Aveti grija cu Moraru ca o sa patiti ca Rares Bogdan cu Guse.
  In plus nu vad cum poate scoate Moraru tara din saracie daca nu are un partid si un parlament cu care sa colaboreze. Atributiile presedintelui fiind mai mult pe politica externa, in care Iohannis pina acum s-a descurcat bine.

 2. Foarte bine Radu Moraru! Si daca nu vei câstiga, vei avea meritul de a le arata românilor ca nu este obligatoriu sa-i voteze de fiecare data pe dinozaurii din politica. Dinozauri mafioti sau impotenti sau amândoua la un loc.

 3. Asta cu frigul e cam trasa de par. Mare scofala sa bagi doua radiatoare in priza, pentru cateva ore. Camerele, microfoanele, proiectoarele, etc, nu consuma curent ? Cam aduce a OTV ….

 4. Articolul pare amuzant, dar exprima un adevar trist despre starea presei care se incapataneaza sa lupte., Daca cineva ar avea timpul, rabdarea, inteligenta si sensibilitate si s-ar ocupa de istoria presei din decembrie 1989 pana acum, ar putea scrie o capodopera.
  Dupa revolutie presa era precum un pom primavara, dar a venit un ger cumplit, fiecare „floare” a rezistat in felul ei, dar copacul arata trist.
  Unii, prieteni pe fatza cu „gerul”, au rezistat si o duc bine (vezi Chireac, Ursu, Cristoiu si altii)
  Altii, s-au apucat de o alta meserie. (Dorind sa schimb un calorifer, m-am trezit cu un fost ziarist local)
  Cei fara caracter s-au reorientat, au devenit avocati ai mafiei politice: Nistorescu, Ficeac, Val Valcu, Rosca Stanescu…E greu de explicat daca au fost cartite securiste, sau niste profitori care estimasera gresit cine va fi invingatorul…
  Greu le-a fost celor care, facuti din material rezistent, au ramas demni, in picioare. Unii mai visatori, precum Radu Moraru, si-au ravasit viata deoarece s-au hazardat intr-o lupta cu morile de vant, care de fapt nu erau mori, ci strigoi deghizati in mori. Intrebarea mea despre el e daca a ramas un Don Quijote pur, sau unul care s-a cam adaptat.
  Nu are sanse sa devina presedinte, dupa cum nici Gusa nu are sanse sa reintre victorios in politica cu ajutorul acelui partid bizar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -