Portretul-robot al campioanei din SuperLiga României

0
130

Campionatul României reîncepe vineri, 15 iulie, odată cu meciul FC Hermannstadt – CS Mioveni. Prima partidă din ediția 105, primul meci sub noua titulatură, SuperLiga! Știm că deja te informezi tot mai mult cu privire la startul campionatului și fie că vrei să pariezi, fie că pur și simplu vrei doar să ai cât mai multe date despre noul sezon, ești nerăbdător să auzim fluierul de start!

Cea mai bună ofertă pe SuperLiga e aici!

La fel suntem și noi și venim acum lângă tine și sperăm că te surprindem cu ceva exclusiv. Ceva gândit special să-ți atragă atenția. Am alcătuit portretul-robot al echipei care ar trebui să fie campioană!

Am luat în considerare campioanele din 2015-2016 încoace: Astra, Viitorul și CFR Cluj (din fiecare din cele 5 sezoane în care a fost campioană). Chiar dacă sunt doar 3 echipe de club, am ținut cont practic de 7 echipe, fiindcă de la sezon la sezon, toate formațiile remaniază lotul și se modifică toți parametrii pe care i-am urmărit: jucători rulați, medie stranieri, medie jucători U21 din lot, valoare medie jucători, vârsta medie a lotului, media de vârstă a antrenorului.

Astfel am ajuns la portretul-robot al echipei care ar trebui să fie luată în calcul drept potențiala campioană. Vezi ce am descoperit!

Jucători rulați – 39 (la startul SuperLigii, Petrolul Ploiești are acest număr de jucători în lot).

Medie stranieri – 13 (FC U Craiova 1948, FC Botoșani, FC Argeș și Sepsi au 12 stranieri în lot înainte de începerea campionatului).

Medie jucători U21 din lot – 8 (aici e greu de apreciat foarte precis, întrucât numărul acestora fluctuează pe parcursul sezonului, și abia la final vom putea ști exact).

Valoare medie jucători – 721.000 de euro (aici, marile favorite au prim-planul, Universitatea Craiova are o medie de 703.000 de euro, campioana en titre CFR Cluj are 804.000 de euro valoarea medie a jucătorilor din lot, iar FCSB a ajuns la o valoare medie record de un milion de euro!).

Vârsta medie a lotului – 27,7 ani (FC Voluntari, locul 4 ediția trecută, se apropie cel mai mult de această vârstă matură în fotbal, având 27 de ani media de vârstă a lotului).

Ultimul parametru, media de vârstă a antrenorului – 50 de ani. Am ajuns la ea făcând media vârstei la care Șumudică, Hagi, Edi Iordănescu și, evident, Dan Petrescu au câștigat campionatul în actuala structură (cu sezon regular, urmat de play-off și play-out). Și da, am adunat anii lui Dan Petrescu la titlurile 1, 2, 3 și 5 dintre cele 5 câștigate de CFR Cluj în actualul format competițional.

Campioana en titre, CFR Cluj, începe SuperLiga contra Rapidului.

Ne bucurăm pentru că, după cum vezi, chiar dacă există o mare favorită a cotelor antepost, CFR Cluj, și mai există și celelalte două echipe experimentate în actuala eră a campionatului, FCSB (de 6 ori vicecampioană) și Universitatea Craiova, lupta pentru titlu se anunță imprevizibilă.

Sezonul e lung: echipa care va câștiga titlul va avea de jucat 40 de meciuri cu miză, până să pună mâna pe trofeu! În total, vom avea 315 meciuri și aproximativ 160 de zile de competiție!

Trăiește emoția frumoasă a SuperLigii! Încearcă și emoția pariatului pe cele mai importante meciuri din România.

Și mai avem o veste bună. Instalează-ți gratuit aplicația Superbet, unde ai acces în secțiunea SuperSocial la un flux nelimitat de bilete de pariuri. Poți copia orice bilet te convinge să-l joci și tu, pe mize pe care le decizi tu! Deci da, poți câștiga și tu, pe inspirația altor pasionați de pariuri. Inclusiv inspirația ambasadorilor Superbet și a jurnaliștilor sportivi de top care sunt și pasionați de pariuri. Instalează acum gratuit aplicația și profită de SuperSocial!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here