vineri, martie 1, 2024
AcasăPariuri sportivePont la trecerea în Anul Nou: încearcă Bet Builder!

Pont la trecerea în Anul Nou: încearcă Bet Builder!

-

Vine Anul Nou, cu bucuria, petrecerile, liberele și amintirile. Noi și sportivii avem o perioadă în care ne conectăm la emoțiile calde pe care ni le dau părinții, bunicii, copiii, partenerii de viață, colegii de muncă pe care poate îi vedem și în afara serviciului.

Toate aceste zile, destul de pline pentru noi, sunt totuși… zile cu puține evenimente sportive cu anvergură. Pentru a face un bilet consistent știi deja că… era mai greu să strângi de un „cearceaf”/„fular”. Da, „era”. Pentru că mai nou… există BET BUILDER!

Cu Bet Builder poți combina, pe același bilet, până la 6 evenimente din același meci! Cu alte cuvinte, din 2-3 meciuri, poți avea un „cearceaf”/”fular”. Sau, pur și simplu, poți avea pe bilet cât mai în detaliu cum prevezi tu că se va desfășura meciul (cine va câștiga, câte goluri se vor marca, dacă vor înscrie ambele echipe, câte cornere vor fi, câte cartonașe se vor acorda și care jucător consideri că va marca oricând în meci).

Folosește Bet Builder pe meciurile din Premier League!

- Advertisement -

Funcționalitatea e disponibilă în această perioadă pe absolut toate meciurile din Premier League (unde avem etapă în jurul Anului Nou) și La Liga (unde pe 2 ianuarie începe o nouă etapă).

Fă-ți cu Bet Builder biletele cu meciuri din La Liga!

Bineînțeles că Bet Builder e disponibil și în toate celelalte campionate valoroase și populare: Serie A (mai poți prinde meciurile de sâmbătă, 30 decembrie), Ligue 1 și Bundesliga (ligi aflate acum în pauză competițională). De asemenea, în Liga Campionilor, Europa League și Conference League.

- Advertisement -

Pe scurt, iată ceva care să te ajute să vezi în ansamblu această funcționalitate!

Ce piețe se pot combina cu Bet Builder

  • Final 
  • Ambele echipe marchează (GG)
  • Total goluri (Sub/Peste) 
  • Total cornere (Sub/Peste)
  • Total cartonașe (Sub/Peste)
  • Înscrie oricând

Alege responsabil și crește-ți câștigul potențial cu Bet Builder!

Inspiră-te din SuperSocial în aplicația de pariuri Superbet pentru bilete făcute cu Bet Builder de tipsteri, jurnaliști de prestigiu și ambasadori Superbet!

GO SUPER!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -