Acasă Media Propagandă sinistră la Antena 3: "Pe Simona Halep n-or fi interceptat-o? Dar...

Propagandă sinistră la Antena 3: „Pe Simona Halep n-or fi interceptat-o? Dar pe Nadia? Dar pe Hagi?”

Oana Stancu-Zamfir şi Adrian Ursu sunt propagandişti pe cont propriu, dar şi în tandem. Aseară au înfipt două săgeți otrăvite în grumazul adevărului, care oricum e pe moarte la Antena 3.

Oana Stancu-Zamfir: „Pe Simona Halep n-or fi interceptat-o, când a fost la Ion Țiriac? Că se mai întâlnea cu el, îi mai cerea sfatul… Dar pe Nadia Comăneci, când vine în România, or fi interceptat-o? Dar pe Gheorghe Hagi?”

Adrian Ursu: „De ce nu avem autostrăzi nici după 29 de ani? Oare cineva a condamnat România la înapoiere şi lucrează la planul ăsta?”

De remarcat diversiunile pe două fronturi:

  • soția cvasi-isterică a deputatului Daniel Zamfir (ALDE) insinuează că toată lumea a fost ascultată în țara asta, în anii de glorie ai DNA;
  • copilul de suflet al răposatului Dumitru Tinu, devenit copil de trupă al lui Dan Voiculescu, insinuează că forțe oculte, de prin străinătățuri, complotează ca să nu avem noi autostrăzi.

Amândoi fac eforturi majore să acopere hoția din interior, la care au fost parte şi patronul lor, şi finanțatorii lor de la PSD.

loading...

6 COMENTARII

  1. Doua dintre exemplarele sinistre care presteaza la Antena3.
    Desi fiecare are specificul sau – de exemplu Oana Zamfir ramane tot fata de la tara neslefuita desi a petrecut multi ani in televiziune. iar Adrian Ursu seamana la ranjet cu Brucan, daca Gadea pare un popa pervers iar Badea un tigan angajat in slujba de calau, toti – si fete, si baieti, au in comun ceva feroce, de fiara insuficient domesticita care poate izbucni si ucide cand nu te astepti.
    Eu asta citesc atunci cand privesc pe aproape oricare de acolo.

  2. Sunt foarte de bine platiti, de hotul care a papat banii din conturile Securitatii lui Ceusescu, ca sa reverse laturi seara de seara peste cei obisnuiti sa le inghita fara sa li se revolte stomacul sau constiinta. Ma intreb cum isi privesc copiii in ochi si cum se simt in mijlocul oamenilor normali ? Sunt niste propagandisti odiosi dar care isi fac treaba foarte constiincios.

  3. Ce ar fii ca zilnic invitații aflați în platoul Antena 3 și România TV ,invitați de la USR și PNL evident, sa i întrebe pe moderatori și pe asa zișii analiști, dacă azi și au luat Simeria de la stăpânii lot de facto PSD și Mama Rusia evident? Sa vezi atunci invective, jigniri ,urlete demente și tot arsenalul de laturi !

  4. Ursuletule,intreab-o pe regina maria de ce nu sunt legaturi feroviare si rutiere intre localitati importante din regatul tarii.In acei ani cand se stabilea constructia cailor ferate in regat multe cucoane regaliste s-au opus dezvoltarii retelei de cale ferata si rutiera pt motivul ca li se vor strica mosiile dar si linistea.Le deranjau zgomotul produs de locomotivele cu abur.E o rusine ca pe trasee cu topografie simpla, de şes,nu s-a construit traseu dublu de cale ferata.Era de ajuns atunci un singur fir de cale ferata pt scoaterea cerealelor din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările