Penalul Andronic, diversionist: „Urlând că e pro-american, Cartianu face jocul Moscovei”!

2
1510
Cei trei de la Belgrad: Sebastian Ghiță - Cozmin Gușă - Dan Andronic

Mogulul tranzacționist Dan Andronic, posesor de dosare penale cu greutate, face o nouă diversiune grosolană. Promovând pe Facebook un interviu cu Pavlo Klimkin, ministrul de Externe al Ucrainei, publicat în „Evenimentul zilei”, patronul-combinator al ziarului scrie câteva rânduri otrăvite.

Dan Andronic:

„Un editorial-eveniment. 
De ce a fost ales Evenimentul Zilei?
Părerea mea este că ziariști de tip Cartianu și Orcan fac jocul Moscovei, urlând că sunt pro-americani, dar de fapt adâncind faliile în societatea românească. Spre bucuria rușilor”.

Este clasica tactică a bolșevicilor: slugile securistului Voiculescu te fac securist, hoții lui Dragnea te fac hoț, mincinoșii de profesie te acuză că minți, penalul rusofil Andronic zice că faci jocul Moscovei.

Reacția lui Dan Andronic nu e întâmplătoare. Mogulul multi-penal e furios că prin ziaristii.com am devoalat combinațiile tenebroase ale acestuia cu alți doi moguli, amândoi rusofili (Sebastian Ghiță și Cozmin Gușă), dintre care unul penal (Ghiță).

Andronic a împrumutat latura penală de Ghiță, iar rusofilia de la amândoi.

Cei trei s-au întâlnit în secret la Belgrad, chiar în ziua în care capitala Serbiei era vizitată și de Putin, cu alaiul său cu tot.

Urmările „pactului de la Belgrad” sunt vizibile: România TV, Realitatea TV și „Evenimentul zilei” lucrează coordonat pentru distrugerea justiției române, spre folosul inculpaților gen Ghiță și Andronic. Și spre marea bucurie a Rusiei, evident.

Excepție din acest tablou sinistru face Rareș Bogdan, cu emisiunea sa, „Jocuri de putere”, dar spațiul de emisie al acestuia a fost redus deja de patronul Cozmin Gușă, prietenul lui Andronic.

Recent, Dan Andronic a scris un editorial halucinant în EVZ, susținând că Laura Codruța Kovesi e cetățean american și vrea să fugă din țară! Un fake-news pliat perfect pe rețeta rusească.

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Putine jigodii exista in presa precum acest Andronic! Poate doar Cristoiul il intrece. Gusa mai are niste retineri, a primit mai multe bobarnace. Asta, Andronic, are o doza mai mare de inconstienta.
    Imi vin, sacaitor, reclame cu tot felul de articole din Ev zilei. Sunt cei mai cinici, mai nerusinati facatori de gogosi, dar si cei mai priceputi in a strecura minciuni otravite despre adversarii stapanilor lor.
    Gadea, Badea, mercenarii de care se folosesc, vrand-nevrand isi asuma o apartenenta.
    Scoala de mincinosi de la Ev zilei incearca sa-si pacaleasca publicul ca i-ar ataca pe toti. Dar pe unii ii ating cu cate o nuielusa fragila, iar pe altii cu baioneta. Urat soi de presa!
    Daca acest Andronic este un ucenic, pe Cristoiu il suspectez ca este mai mult decat o unealta din presa. Banuiesc de mult timp ca el este chiar unul dintre consultantii, strategii acelui GIO instalat in Romania in 1989. Daca observati, de la el nu pornesc numai informatii ci adevarate semnale-indicatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here