OPINIE. Covizilor de la CCR, pentru ce vă plătim? Ca să ne băgați mortu’-n casă?

10
6289
Curtea Constituțională a României, subjugată de PSD, a emis sentințe abuzive care au dus la condamnarea României la CEDO

Voi, cei de la CCR, ați ajuns să fiți cei mai mari dușmani ai României și ai cetățenilor care vă achită din propriul buzunar toate lefurile nesimțite. Sunteți mai ciumați decât rușii îndoctrinați de Vladimir Putin. Nici dacă s-ar fi scremut de dimineața până seara, dictatorul de la Kremlin n-ar fi reușit să vă depășească deciziile mizerabile: de a-i lăsa pe bolnavii infectați cu temutul Covid-19 să zburde liberi pe străzi și să îmbolnăvească alți oameni.

Din Curtea Constituțională a României v-ați transformat în Curtea de Covid a României. Pe cele mai multe dintre chipurile voastre e pusă ștampila PSD, avizată de pușcăriașul Liviu Dragnea. Covizilor de la CCR, pentru ce vă plătim? Pentru ce luați mii de euro pe lună? Ca să ne băgați mortu’-n casă? Ca să nesocotiți regulile stabilite de guvernanți? Nu acesta e rostul vostru la CCR, covizi toxici ce sunteți!

V-a invadat covidul mințile. Hotărârile voastre sfidează absurdul lui Kafka. Sunteți singurii de pe această planetă care ați procedat așa: să eliberați virusul prin fiecare ungher al societății. Nici cei mai mari dictatori ai lumii n-au acționat atât de diabolic. Când vă îmbolnăviți, unde mergeți, iresponsabililor? Nu vă duceți la cei mai buni medici? Fix așa procedați. Acum, pe vreme de pandemie, de ce vă bateți joc de toate somitățile din domeniul epidemiologic: Rafila, Geza, Musta, Cercel etc.?

De ce nesocotiți sfaturile lor? De ce anulați eforturile lor și ale guvernanților în lupta cu mortalul Covid-19? Știți ce? V-ar conveni, să zicem, ca Ludovic Orban și cabinetul său de la Palatul Victoria să dea de mâine o Ordonanță de Urgență prin care voi, covizii de la CCR, să nu beneficiați de niciun tratament la spitalele de stat dacă vă pricopsiți cu Covid-19? Că și-așa nu vă pasă de ceea ce spun medicii infecționiști.

Pozați în mari eroi? Ia să vedem ce decizii veți lua dacă vă iau foc plămânii? Să vă duceți val-vârtej la „dottore” Ponta. La ăla cu teză de doctorat plagiată și cu masterat virtual obținut prin Sicilia. Să vă trateze el în studiourile fugarului Ghiță, alături de profesorul pușcăriaș Năstase, dar și de asistenții potriviți: exmatriculatul Ciolacu, penalul Tăriceanu, șpăgarul Severin și întreaga pleiadă de agramați, inculți, de la „vulpea turbată” Olguța la picata treptelor de liceu, Veo Vasilica.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

COVID-19. A treia zi de groază: 592 de noi cazuri, după 555 și 614. Topul județelor ca număr de îmbolnăviri

10 COMENTARII

  • Domnișoară/Doamnă, vă rog frumos să citiți cu atenție Constituția României și apoi să comentați.
   CCR are rolul de a verifica constituționalitatea legilor.
   Drepturile omului nu pot fi încălcate sau suprimate în nicio situație!
   Fiți corecți!
   Dumneavoastră v-ar conveni să fiți internată sau băgată în carantină cu forța și să stați într-un mediu contaminat, pentru că așa dorește un ministru?
   Cei bolnavi se prezintă singuri la medic și solicită să fie internați dacă simt nevoia să fie supravegheați medical.
   Nu este corect să fie internați sau băgați în carantină oamenii care nu au simptome.

 1. Atat timp cat vom tolera pensii nesimtite, lefuri nesimtite si nu vom spulbera toate privilegiile pe care si le-au luat mafiotii care au acaparat si modelat Romania dupa interesele lor, se vor baga in institutiile importante numai nesimtiti.
  Numai nesimtitii vor decide pentru Romania, fiindca tot ce ii intereseaza este castigul lor. Nu conteaza pentru ei cati romani voe muri.
  Luati-le privilegiile si veti scapa de ei! Deci, obiectivul nr unu: JOS cu PENSIILE si cu SALARIILE NESIMTITE!

 2. Fraților, vă oprește cineva să vă internați în spital sau să vă izolați la domiciliu?
  Citiți Constituția? CCR a decis corect!
  Nu mai denigrați această instituție, nu aveți nicio dreptate!
  De ce răspândiți comentarii răutăcioase? Nu puteți să fiți corecți? Un judecător de la CCR are o pregătire juridică foarte, foarte temeinică și experiență vastă.
  Înțelegeți odată pentru totdeauna că drepturile omului nu se pot încălca în nicio situație.
  Dreptul la libertatea individuală nu poate fi restrâns decât pentru cauză penală, adică atunci când o persoană a săvârșit o infracțiune pentru care legea prevede pedeapsa cu închisoarea.
  Vă rog să citiți art.152 din Constituția României unde veți găsi informația în sensul că drepturile și libertățile fundamentale ale omului nu pot fi suprimate nici măcar prin revizuirea Constituției.

  • Ignori complet realitatea pt a manipula și pt interes personal; o faci cu o lipsă de bun simt specifica PSD…E clar că oamenii nu vor sta acasă în carantină,unii nu cred in boala și vor revenii prea târziu la spital după ce vor fi infectat cel puțin propria familie pt că acasă nu au condiții de protecție și nici tratament.Sunteti niste criminali !Aceasta carantină medicala nu are legătură cu privarea de libertate.Nu e nici un abuz,nu sunt motive inventate,exista probe,dovezi(analizele).

  • Ia mai uita-te bre, prim lumea asta mare sa vezi cine-i pupa-n find pe cei infectati si care pot omoara un numar mare de oameni prin faptul ca pleaca din spital de capul lor ori refuza carantinarea, poate in tarile bananiere!!!!
   In Australia ii pune sa-si plateasca si hotelul in care stau in carantina, si nu sare nimeni in sus ca nu e constutional!!!!! Nu mai induceti lumea in eroare cu cacatul de la CCR, aia numai judecatori constitutionali nu sunt, sunt lepre comuniste pe care-i doare in basca de romani ori de constitutie!!!!!! Acum e vorba de o pandemie, nu de o gripa ori ceva banal, ALOOOOO, chair nu ai nimic in tartacuta aia?!?!

 3. Să vedem unde vor mai pleca la tratament peste hotare, după ce țările din UE ne vor pune în carantină. Adică, niciun român nu va mai putea călători sub niciun motiv în străinătate din cauza COVID lăsat să zburde printre noi. Și am vaga impresie că vom rămâne în carantină multă vreme. Ani buni.

 4. Bai baieti …si fete. Dar daca guvernul asta ridicat in slavi facea lucrurile corect si dupa constitutie? Ce i-a impiedicat sa dea legea de o pregatesc acum cu cateva luni in urma. Si astazi ccr nu avea ce sa conteste.
  Dar e mult mai usor sa dai vina pe ccr in loc sa iti asumi ca nu ai fost in stare ca guvern sa faci o lege calumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here